- 11 Mayıs 2007
- 7.617
- 225
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
DÜn Çok kÖtÜ bı haber aldım arkadaŞlar. GebelıĞım saĞlıklı deĞılmıŞ buyuk ıhtımalle boŞ gebelık yada dıŞ gebelıkmıŞ.kan degerım dusuk cıktı ıkı gune bır kan verıyordum ıkı katı olması gerekıyormus benım dÜŞÜk Çıkınca doktor bu saĞlıklı gÖzukmuyo dedı yarın yıne gıdıcem kan vermeye beynımden vurulmuŞa dÖndÜm. Bende dıyorum bu kan degerı bunyeden bunyeye deĞıŞmezmı yanı geÇ dÖllenmıŞ geÇ gelısen bır Şey olamazmı hamıle olanlar lutfen cevap
slm arkdslar gecen gun yazmştmm....adeetlrrm duzensz falan dıye..belırtılerınzı sormşştm .aetım uzadı gene baya bende dayanamdm test yapiim dedm ıkıncı cızgi açık pembe cıktı ama ınanmıorm genede ben...bu beta hcg adete yakın yada adet baya uzarsa vucttaa artma ıhtımalı warmı acaba bılgnz var mı?yanı çizgı cıktgı halde hamıle olmadgnı öğrenen var mı?ben ümtlı deıldm cunku bu ay..bu arada aksam ustu yaptm çızgı 1 dk olmadan geldiiii
DÜn Çok kÖtÜ bİ haber aldım arkadaŞlar. GebelİĞİm saĞlıklı deĞİlmİŞ buyuk ıhtımalle boŞ gebelık yada dıŞ gebelıkmİŞ.kan degerım dusuk cıktı ıkı gune bır kan verıyordum ıkı katı olması gerekıyormus benım dÜŞÜk Çıkınca doktor bu saĞlıklı gÖzukmuyo dedİ yarın yıne gıdıcem kan vermeye beynımden vurulmuŞa dÖndÜm. Bende dıyorum bu kan degerı bunyeden bunyeye deĞİŞmezmİ yanİ geÇ dÖllenmİŞ geÇ gelısen bır Şey olamazmı hamıle olanlar lutfen cevap
teskrr ederım elifcm aslnda tedrgnliğim şundan gecen ayda test yapttgmda çoookk çokk acık çıkmştı ama daha acıktı..kandada degerım 7 cıkmştı ama gebe deıldm..ondan sordm . acaba bnm vucutta bu hormon adet zamanı yukselıomu tedrgn oldm...ama bu sefer çizgi accık pembe belırgn....pazartesıye kdr beklıccem kendme guwenmıorm cunku gecen ayki hüsrandan dolayııı:((((çokkk saollll
bebeğimi kaybettim bugun çok uzgunum mahvoldum ya kanamam dun basladı napıcagımı bılemıyorum ıkıncı doktorada gıttım aynı seyı demıstı. cok kotu bı duygu bu ya erken ogrendım erken kaybettım allah kımsenın basına vermesın
canım bu durumda ne denirki seninle sevindik seninle üzülüyoruz hayırlısı bu demek ki inşallah arkasından hemen hamile kalırsın daha kötü şeyler de olabilirdi kendini toparla canım offffffff biliyorum çok zor
evet hayırlısı buymus demekkı zaten olsaymısta kromozom bozukluğu olurmus cocugun genelde bu dusuklerın sebebı buymuş. ınsallah ıkıncı ye boyle bıseyle karsılasmam cok heveslenmıstım
14 nisanda adet olmuştum. 23-26 sında olan ilişkiden sonra, hafif lekelenmem oldu 29-30 nisanda. 2 mayıstan itibaren de adet olur gibi az az adet oluyorum. daha halen oluyorum ama öyle çok şakır şakır değil yani.
pıtı pıtı atıyor karnım. bazen sanki fark edilir edilmez türden hafif başımın dönmesi oluyor. sanki kanamanın rengi bordo gibi bişey. bilmiyorum ki.. adetliyim diye test felan da yapmadım, ama aklıma sonra geldi ki hamile olabilir miyim ki ben, üstüne görüyor olabilir miyim? var mı bir bilginiz..
yazarken bile kalbim çok hızlı atmaya başladı yahu...
bence sen geçen aydan bile hamşiş olabilirsin kardeşim aynı olmuştu hafif silik bi çizgiydi ve hamilelik belirtisi olmadı hiç sonraki ay tam çıktı hamile olduğunu öğrenince dokt. gitti ve ultrasonda kaç haftalık olduğunu söylüyor ya doktor o zaman farkına vardı inş.zannımız doğru çıkar ddarısı başımıza ...
bebeğimi kaybettim bugun çok uzgunum mahvoldum ya kanamam dun basladı napıcagımı bılemıyorum ıkıncı doktorada gıttım aynı seyı demıstı. cok kotu bı duygu bu ya erken ogrendım erken kaybettım allah kımsenın basına vermesın
cnm bgn kan testi yaptrdm beta hcg 295 sizce durum nedir????????????
yani doktor degilim ama bu sonucun ne oldugunu tahlili veren görevli bile sonucu sölemedi sana? ayol bi doktora gösterir?ilginçsiniz arkadaşlar ne diyeyim ...
eger bilgim dogru ise yanıltmak istemem 3 haftalık gebesin
aksi ise söle bilgimi düzenleyeyim....
cnm bgn kan testi yaptrdm beta hcg 295 sizce durum nedir????????????