burdayım karnım çoook fena acaip şiddetli ağrıyor sürekli lavaboya gidip geliom (
Aman aman kırmızılar gelmesinde bebiş ağrısı olsun kız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
burdayım karnım çoook fena acaip şiddetli ağrıyor sürekli lavaboya gidip geliom (
Aman aman kırmızılar gelmesinde bebiş ağrısı olsun kız
hahahahahha evet bencede cırcır olmuşum kızlar öğklen yediğim dokundu demekki off ((kızlar size bişe sölicme benim çok hoşuma gidio telsim in bi reklamı varya şafak sezer igne yapıoo sonra ordakiler kırmızı diyince kaçıo yaaa ben o kırmızıları bizim kırmızılara benzetiiorum bizde elimizden gelse kırmızılardan kaçacaz öleee zemuszemus
jalexxim merak ettim sen yaşadığın yere diğer yazmışsın nerdesin tam olarak?
fıstıklar ben yavaş yavaş kaçıyorumm 7 de kan vericem 6 da çıkıcam iştennn dikkat edin kendinizee çok öpüyorum dua edin bana olur mu?
fıstıklar ben yavaş yavaş kaçıyorumm 7 de kan vericem 6 da çıkıcam iştennn dikkat edin kendinizee çok öpüyorum dua edin bana olur mu?
inşallah bitanem inşallah hazılıklı olun teselli vermeyetamam canım dualarımız hep seninle zaten sonucu yaz emi hep beraber sevinelim
Bende kırmızılar gelmeden akşamı yaptım ama bakalım sabahı edebilecekmiyim. Hepinize bol şans bende kaçıyorum iyi akşamlar.