- 12 Şubat 2009
- 1.134
- 1
cnm kan tahlılı yappppkızlar ben daynamıcam ctesiye kadar yarın evlilik yıldömümüz ve ben eşime bebiş hediye etmek istiyorummm. Yarın sabah test yapıcam zaten çıkmazsa pztesi doktora gidicem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm kan tahlılı yappppkızlar ben daynamıcam ctesiye kadar yarın evlilik yıldömümüz ve ben eşime bebiş hediye etmek istiyorummm. Yarın sabah test yapıcam zaten çıkmazsa pztesi doktora gidicem
AMıN TATLIMMMcanım bellİ deĞİl dedİler tutanamadı ((((((([/QUOTanlad
anladım canımm canımız sağolsun allah hayırlısını versin...
cnm kan tahlİlİ yapppp
kızlar ben daynamıcam ctesiye kadar yarın evlilik yıldömümüz ve ben eşime bebiş hediye etmek istiyorummm. yarın sabah test yapıcam zaten çıkmazsa pztesi doktora gidicem
yok canım evde görene kadar kan testi yaptırmamaya yeminlyim ben
Bence de bi kan tahlili yaptır işte bundan güzel evlilik yıldönümü hediyesi mi olur muhteşem. Hadi hadi hemen yaptır....
yaptır Şekerım ama evdekınde Çıkmayabılırıı. Doktor bana Öle dese ben hemen soluĞu almıŞtım hasatnedeyok canım evde görene kadar kan testi yaptırmamaya yeminlyim ben
arkadaşlar merhaba sizlere bi soru sorabilirmiyim acaba
ben doğum kontrol hapı ile korunuyorum 1 senedir
21 günde adet görüyorum
geçen hafta salı attım son hapımı cumaya kadar adet olmadım
cuma gecesi adet gördüm bu salı tekrar başladım kullanmaya hapımı
dün banyodan sonra 2 damla kan geldi
bugün 1 damla geldi
normalde hiç olmazdı böyle şeyler anlamadım arkadaşlar
sizce nedeni ne olabilir?
kusura bakmayın ama sabahtan beri yerimde duramıyorum özür dilerim hepinizden
kusura bakmayın ama sabahtan beri yerimde duramıyorum özür dilerim hepinizden
hormon bozukluĞundanda kaynaklanabılır tatlımmm[ı]teşekkür ederim arkadaşlar iyi değil derken nasıl iyi değil yani anlayamadım[/ı]
teşekkür ederim arkadaşlar iyi değil derken nasıl iyi değil yani anlayamadım
tamam canımm Çoooook ÖpÜyorum sneı hayırlı haberlerle gelllllkızlar ben kaçtım öpüyorum hepiniziii yarın sabah yazarım testin sonucunu
burdayım karnım çoook fena acaip şiddetli ağrıyor sürekli lavaboya gidip geliom (kimsecikler yokmuu bayanlarrr napıosunuzzz