Çok teşekkür ederim. Ben şunu fark ettim aslında. Anneme çok kızgınım
Vücudumla ilgili hiçbir şey öğretememiş bana. Yani şurada adam gibi regl dönemlerimi hesaplayalı sanırım 2 sene falan oldu. Hiçbir hastalığa yakalanmadım ve regl dönemlerim sadece bir ara çok zayıflamıştım o zaman aksamıştı. Oturup saymadım hiç. Her ay oldum. Olmadığım aylarda endişelendim. Baktım 2 ay sonra olmuşum, umursamadım. Cinsel eğitim ülkemizde sıfır malesef. İnsan bunları annesinden öğrenmez de kimden öğrenir yahu? Bir kızım olursa şayet daha küçük yaşta onu alıştıracağım. Kadın doktoruna gitmek ne kadar zor ya! Otuz tane şey düşünüyorum. Yok aman temiz miyim, yok kokmuyorumdur inşallah hava da sıcaktı, tiksinmesin aman üzülmesin bilmem ne! Yahu doktor bu, işi bu! Bunu anlamam çok uzun sürdü. Şu yaşa geldik ne zaman yumurta çatlar ne olur biter yeni öğreniyoruz. Bende de var salaklık ama ben zaten hiç vücudunu dinleyen bir tip değilimdir. Bir yere çarpmış morartmışımdır dizimi hatırlamam, anlamam. Neyse arkadaşlar çok sinirlendim, başınızı ağrıttım özür dilerim...
Kan testine gelince, bunun için erken değil mi?
Ayrıca şunu da yazayım tam olsun:)
son adet gününüzden ...vs diye yazılar oluyor ya nette sağda solda. Ben onu adetin son günü sanırdım. Meğer son adetin ilk günü oluyormuş. Yıllar sonra çaktım köfteyi neyse güç oldu ama geç olmasın
Çünkü hayatımda hep adetimin bitiş günleri beni mutlu etmiştir. Ne yapayım ilk gününü:)))