Arkadaşlar üzmeyin kendinizi. Eninde sonunda mutlaka olacaktır, sağlıklı olsunlar da... Ben de bugün tavsiyeleriniz üzerine hayatımda ilk kez gebelik için kan testi yaptırdım. Özel bir polikliniğe gittim 3 saatte belli oldu. Hamile değilim. Rahatladım açıkçası, iyi oldu, böyle muallakta kaldıkça insan strese giriyor. Sanırım mevsim değişimleri yüzünden regl günümde sapmalar oldu. Sizin de öyle olmuş olabilir. Bir de bu stres insana kilo aldırıyor onun da etkisi olabilir. Bebek yapma çalışmalarımızdan bu yana kilo aldım. Her ay kendimi hamile sanıyorum da :). Bugün test dönüşü üst baş alayım dedim 2 beden artmışım, yuh! Sığmıyorum dünyaya dar geliyor. Öğrendim, rahatladım ve bence yarın regl olabilirim. Şöyle önümüzü görelim değil mi?:) Spora başlayacağım ben de. Öğrendiğim kadarıyla hamilelikleri öncesinde spor yapanlar hamilelik sırasında da yapabilirlermiş. Yapmayanlara ise doktorlar tavsiye etmiyorlarmış. Doktor demişken Ankara'da işini iyi bilen birini arıyorum. Bir gidip öğrenelim artık neymiş problem. Tam 1 sene olmadıysa da deniyoruz olmuyor, olmadığını anladıktan sonra doktora gitmeyi uygun gördüm ben. Hem tırstığımdan hem de pek güvenmediğimden.
Bu arada bazılarımızın o mutlu haberi aldıklarını okudum. Umarım doğrudur ve sağlıklı çocuklarınız olur. Çocuk yapmak, yetiştirmek gerçekten zor bir şey olmalı. Herkese sabır diliyorum.
Sevgiler...
bende ankaradayım canım ben büyük dogum dr larından mustafa beye gidiyorum çok ilgileniyor ben tdv aşamsındayım bence bir görün hak vereceksin bana işinde ehli bir dr ameliyatımıda o yaptı bakalım ne olacak bekliyorum konuşarak bile beni rahatlatıyor sters yok artık bende bir bakmışım bu ay kalmışım komik ama olabilir stres çokdu bende gitmeni tavsiye ederim istersen numarasını veririm nerde oturuyorsun