Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mrhba cnm.inşallah test ynlıştır.bi kaç gün daha bekleyecem hamile degilsiniz cvbına hiç hazır deılım.allah herkese hayırlı olanı versin dilerim
merhaba kızlar bende sizden bi konuda yorumlarınızı almak istiyorum.martın ikiside eşimle birlikte olduk ertesi günü regl oldum.yine martın 12 de birlikte olduk (eşim çocuk istiyo bu arada) bugün test yaptım ama negatif çıktı ama bende aşırı bi bel ağrısı var sanki regl olucam gibi.dün gecede hafif bulantım oldu sık idrara çıkıyorum.şimdi yine hafiften bi bulantım var sizce psikolojikmi yoksa test yapmak için süre erken olduğu içinmi negatif çıktı.fikrlerinizi ve tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirm....
kizlar herkese merhaba ben meraktan olmek uzereyim. 2 martta adet gordum ve 10 mart ,13 mart ve 14 martta iliskide bulunduk. doktor hamile kalabilirsin dedi. en erken kanda nezaman gorulur kaldigim? adet tarihimi bekliyemicem.
kizlar herkese merhaba ben meraktan olmek uzereyim. 2 martta adet gordum ve 10 mart ,13 mart ve 14 martta iliskide bulunduk. doktor hamile kalabilirsin dedi. en erken kanda nezaman gorulur kaldigim? adet tarihimi bekliyemicem.
mrb ben yeni katıldım bu siteye banada yardımcı olursanz sevinrm. regl 8 gün geçti idrar testi yaptı negatif cıktı bendede bel ağrısından başka bişe olmuyor acaba hamile olabilirmiyim
Ben de meraktan çatlamak üzereyim. Geçen ay 20 sinde oldum. Aslında bugün yarın olmam lazım. adet sancısıyla hamilelik belirtisinin aynı olduğunu duymuştum. Tam olarak adet sancım var denemez.ama göğüslerde şişkinlik var. offff beklemekk çok zorrrrbilmiyorumkismile
offf hakkatten çok zor beklemek. eğer istiyosan inşallah hamilesindir. benimde daha 1 hafta beklemem lazım. ama bir asırmış gibi geliyor.