Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhabalr.benimde 9 şubattı en son tarih.test yapsam çıakmrı sizce şimdi
SAĞOL CNM İNŞ.MERKA ETTİM ŞİMDİ Bİ TEST ALIP GELEYİM BARİkaydirigubbakcemile
SAĞOL CNM ıNŞ.MERKA ETTıM ŞıMDı Bı TEST ALIP GELEYıM BARıkaydirigubbakcemile
bu ne yaaa nasıl insansınız siz ya:mymeka:
canım sıkma kendini aklına dağıtacak birşey bul. Yarabbim umut ediyorumki bebişini yerine yerleştirmişdir ve bebişin ondan haberdar olacağın anı bekliyordur ama kendini ne kadar rahat bırakırsan okadar iyi. Demesi kolay yapması zor hepimiz aynı sıkıntıları yaşıyoruz. Acabalar beynimizi içimizi yiyip bitiriyor ama doğru değil. Iğneden sonra 12. Gün kanda çıkar diyolar
buda bir işarettir bilmiyorum belirtiler nelerbilmiyorumkismileyok unutmadım cnm geldim.eczaneye bi gittim tam kapıdan dayım giriyor.geri döndüm.biraz daha beklememiz ne gerekiyor acaba
herlade cnm.adet olacakmış gibi sürekli ağrı var.sık idrara çıkma gçğüslerde hassasyet.ellerim ayakalrım buz gibi.arada ateş basıyo.böyle bende.sende nasıl
merhaba bayanlar belirtileriniz çok güzel sanırım hamilesiniz beklemenize gerek yok ilişkiden 7 gün sonra idrar testinde çıkıyo ama silik çıkar silikte çıksa hamilesinizdir allah ahkkınızda hayırlısını nasip etsin
insallah canım umarım öleyizdir sende ne gibi belirtiler var