ne gibi belirtiler meselaya adetim 25-33 gün arası değişir benim.normalde 1 fafta 10 gün sonra regl olmam gerekir.yumurtlama dönemindeki akıntı hala geçmedi epeydir sürüyo normalmidir yabaşka belirtiler de var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne gibi belirtiler meselaya adetim 25-33 gün arası değişir benim.normalde 1 fafta 10 gün sonra regl olmam gerekir.yumurtlama dönemindeki akıntı hala geçmedi epeydir sürüyo normalmidir yabaşka belirtiler de var
kızlar buraya da yazayımmm,
bende de kasık ağrısı, bel ağrısı sırt ağrısı, iştah artması, akıntı fazlalaşması, çabuk yorulma, halsizlik, kirpik karışması, aşırı gaz, karında şişlik var ama adetime daha 1,5 hafta felan var. bide sabahları mide bulantısı. bide en son adetim 4 gün sonra kesildi bunu ilk defa yaşıyorum. bugüne kdar hiç böyle olmamıştı. 3 gün önce test yaptım negatif çıktı sizce durum nedir ??
al işte benimle aynı belirtiler,şimdi kirpiklerime baktım yapışık yapışık .hamilemiyiz acep
offf bilmiyorum yani ben sabah kalktığımda dudaklarım patlıcak gidi gergin oluyo dediğim gibi kirpiklerimin nereye baktığı belli değil.. yani normalde çok fazla halsizlik çekmezdim
bide bu hamilelik testlerini sabah aç karnına yapınca daha mı net sonuç alırız ?
bilemiyorum ki ben akşam üstü yapmıştım testi acaba varda ondan mı cıkmadı,yarın bir daha mı test yapsam acaba.ben de acayip halsizim ki normalde grip bile olsam yatamam temizliğimi bile yaparım
canım bence biz adet olma tarihimize kadar bekleyelim. sonra hayal kırıklığına uğramayalım yani eğer ben önümüzdeki hafta olmazsam hemen bi test yapacağım.. inşallah ikimizde de vardır bişeyler :):):)
benim içinde isteyen herkes için dua edelim yine kaybetmek istemiyorum bebeğimi
aslında ben de öyle düşünüyorum eczaneleri zengin ettik valla,benim göbek deliğimin bir parmak altına bazen de bir parmak soluna hafif sancı giriyor ama rahatsız edici değil sende de oluyor mu
evet evet karnımda sancılarım oluyo, hatta geçen gün çok fenaydım ağlıcaktım nerdeyse. böyle karnım gerildi şişti felan çok fena oldum.. hadi hayırlısı bakalım kaydirigubbakcemile5
bak mutlaka gelişmelerden haberdar edelim birbirimizi,hadi inş
tamammm :) ben gün gün ahberdar ederim buradan seni , ama merak ederim sende beni ahberdar ettt olumunekankayizsmile
selm kizlar benimde sat8subat bu ayöyle pek bir belirtim yok ama sadece atesim yüksek gidiyor hayirlisi artik