- 29 Mayıs 2009
- 129
- 1
bende bişe sorcam arkadaşlar..ay anneme bile soramadığım bişey bu umarım bana yardımcı olursunuz:))ben 8 ayık evliyim ve 25 yaşımdayım..aslında eşimde bende daha erken diyoruz ama adet olunca da üzülüyoruz:))şimdi sorum şu ..ben 5 şubatta adet oldum ve 10 nuda bitti..adet bittikten sonraki 1 hafta içinde girilen ilişki sonrasında hamile kalabilrmiyim sizce?yani bu mümkün mü?aranızda bunu yaşayan var mı?vücudumda gariplikler hissetmeye başladımiçim kıpır kıpır oluyo garip bi heyecan var ama bunu anlamam için 5 marttan sonrasını bekleeyecem tabii..yine de soruma cevap verirseniz çok mutlu olurum..
merhaba olumlu 27 ben aslında uzun zaman form a girmeme kararı almıştım ama gelen e-postarı okuyunca senin için girdim. bende 25 yaşındayım ve biraz erken evlendim (21 yaşında) o sıralar bebek hiçistemiyorduk ve korunduk ama 10. ayda bıraktık korunmayı herkes korunmayı bıraktıktan 3-4 ay sonra olur diyordu bizde 1 yıldan fazla olur evliliğimiz dedik ama gel görki 4 yılımızın bitmasine 1 ay var ve hala uğraşıyoruz teşhisimiz infertilite yani eşlerin ikisindede hiç bir problem yokken hamile kalamama nedensiz ve geçici kısırlık diyelim yani 2 ay önce ilk aşılamayı olduk ve tutmadı her ayda ayrı bi hayal kırıklığı işin cabası o yüzden eğer hamilemiyim diye düşününce o heyecanı yaşıyorsan içten içe hazırlanıyorsun demektir beynini tamamen kaplamadan o düşünce korunmayı bırak derim çünkü sonradan psikolojine engel olamıyorsun bizim doktorumuz psikolojik diyor o yüzden aklına düştümü bebek düşüncesi icraata geçmeklazım sonra yoruluyor insan hem maddi hem manevi:çok üzgünüm: