- 16 Şubat 2010
- 6
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaslar merhaba allah hepinize hayirli ve saglikli evlatlar nasip etsin sizlere bir sorum olacak gerci yarin buyuk bir ihtimalle bu sorumun cevabini alacam ama olsun yinede sormak istedim
benim iki tane kucuk cocugum var biri iki bucuk yasinda digeri henuz 11 aylik ikinci bebegime kaza ile hamile kaldim son adet tarihim 18 ocak ve yarin adet olmam gerekiyor ama bu ay esimle sadece bir kez iliskiye girdik disa bosalarak korunuyruz esim kendinden cok emin icine birsey kacmis olamaz diyor ama ben iliskiden sonra tuvalete gittigimde benden birseyler aktigini hissttim ve bundan onceki iliskilerimde bu hic basima gelmemeisti disa bosaldigi zaman
ayrica bu ay asirir derece gazim ve kasik agrim var
acaba hamilemiyim ki?cok korkuyorum allahim butun isteyenlere ve olmayanlara versin
kızlar benim bir sorum olacak son iki aydır adet günlerim normalden çok kısa oluyor. en az sekiz gün süren adetim geçen ay iki gün sürdü bu ay ise dördüncü gündeyim ama dünden beri birşey yok sizce hamile olabilrmiyim. böyle bir durum yaşayan varmı
kızlar..galiba hamileyimm..adetimi 1 gün geçti..1 haftadır sabah ve akşam ağırlıklı olmak üzere mide bulantılarım had safhada:)))kasıklarım şiş..acayip huysuz bir insan oldum kendimi tanımakta zorlanıyorum:)))eşim de öle sen git tuğba gelsin diyo:)))))bunu dışanda gazım çok,sık idrara çıkma var..belim de ağrıyo..yrn sabah inşallah test yapıcam sabah dua edin nolur kızlar..yorumlarınızı bekliyorumm...öpüyorum şekerler..ALLAH HERKESİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN..
arkadaşım benim de normalde 7 gün süren reglim geçen ay 4 günde bitti ben de acaba mı dedim ama doktor bunun normal olduğunu söyledi. bu ay da kısa sürdü ama boşa umutlanmak istemiyorum eğer şüphen varsa test yap için rahatlasın
slm arkadaslar, benım acıl bı sorum var. gecmısı okuyamadım coook uuuzunn olmusşakkıdı.
daha adetıme 15 gun var ama ınanılmaz bı bel agrısı var bende. sankı hastalanacakmısım gıbı.agır bı ıs yapmadım. acaba bebek yerlesırken boyle agrı yapar mı bilmiyorumkismile bılgısı olana varmı...
inş hamilesindie hamilelik belirtileri var ama inş
kızlar..galiba hamileyimm..adetimi 1 gün geçti..1 haftadır sabah ve akşam ağırlıklı olmak üzere mide bulantılarım had safhada:)))kasıklarım şiş..acayip huysuz bir insan oldum kendimi tanımakta zorlanıyorum:)))eşim de öle sen git tuğba gelsin diyo:)))))bunu dışanda gazım çok,sık idrara çıkma var..belim de ağrıyo..yrn sabah inşallah test yapıcam sabah dua edin nolur kızlar..yorumlarınızı bekliyorumm...öpüyorum şekerler..ALLAH HERKESİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN..
ay bılmıyorum kı daha cok erken deıl mı hamıleleık belırtısı ıcın. hıc umıtlenmek ıstemıyorum. neyse ıns vardır. ıns senın de vardır:CüvCüv:
canim aynen benim de dun aksam yumurtlama gunumdu igneyle catlatildigi icin saatini bile biliyoruz..ve inanilmaz bir bel ve kasik agrisi var sabahtan beri nefesimi kesiyor..ama kafami karistiran su soldan yumurtladim bu ay doktor gordu ama sag tarafim batiyor..terste agri var yani..bunu anlayamadim..ve dedigin gibi belirti icin cok erken hamilelik olusmus bile olmuyor..nasil beklicem bilmiyorum sirtima girdi simdi agri:sinifsinif:[/QU
ters tarafın agrıması nedendır bılmıyorum ya ılgınc gercekten. Allah sabır verecek beklıyecegız canım ıns. sonu ıyı olsunda bekledıgımıze degsın.:Saruboceq: yapılabılecek tek sey sakın olmak ve kafaya takmamak galıba tabı yapabılırsen bilmiyorumkismile
kızla1 haftadır hala adet olamadın acaba bi test yapsam çıkar mı ne diyosunuz