- 6 Kasım 2009
- 2
- 0
offf kizlar yaaa yarin adet olmam lazim yani insallah olmamda:) kachaftadir kendi kendimi gözetler gibiyim kücük bi degisiklikte hemen hamileyimdir insallah diyom:S insallah öyleyimdirde ne bilim biraz korkmaya basladim cünkü bu ay yine cok ümitlendim ve adet olursam yine hayal kirikligina ugricamof beklemek cok kötü ya(
cuma günü test yaptim negatif cikti adetime daha 5 gün vardi ama yinede bakim dedim.
ümitsizlige kapildim ben ama yine yarin belli olacak iste bakalim.
hamilelik belirtilerine gelince benim idrarim asiri koyulasti ve kokuyo:S Bu hamilelik belirtisimi bilemem ama kendimde olan degisikliklerden bitanesi.
gögüslerim sismedi fakat asiri sizliyiyo.Gögüs uclarimdada bi degisiklik yok.
mide bulantisi var cogu kiside oldugu gibi sabahlari degil bende aksine geceleri oluyo mide bulantisiyla uyaniyorum:S
3-4 gün boyunca asiri akintim vardi su an öyle degil.bu 3-4 gün boyunca yüzümde fazlasiyla sivilcelenme oldu normalde sivilce problemim yoktur zaten o 4.günün sonunda cildim geri normale döndü cok sükür:)
su an ise kasiklarimda az da olsa agri hissediyom bacaklarimda cekiliyo gibi...... adet mi olacam yaaaaaaaaaaaaa((((((
Bi ay daha beklemek istemiyom ben ama
Canım bende aynı senın durumundayım dun adet olmam gerekıyodu olmadım daha belırtılerımızde aynı bende yarın sabaha kadar olmazsam test yapıcam tekrar bakalım hayırlısı hepımız hamıle olalım ya kac aydır umutlanıyorum sonra hasta oluyorum