- 19 Ocak 2009
- 319
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tast alıp baksana canım
Merhaba kızlar banada bir yardım edin yaa..Reglime 4 gün var 3 gündür idrar testi yapıyorum hep 2 çizgi çıkıyor sonrada silikleşiyor neden böyle oluyor olabilir ? kan tahlili yaptırmayada korkuyorum.Acaba bebek olmasada öyle bir çizgi oluşması normal mi
[cnm markası nedir kullandığın testin? /QUOTE]
bebe time canım adı...Valla allak bullak oldum hayır 2 çizgi çıkıyor tamam diyorum hamileyim çizgi yavaş yavaş silikleşiyor
Çok moralim bozuk yaa hiç umudum yoktu zaten nerden cıktı o çizgiler adet günümü beklicem artık Allah ım sabır verCnm baŞka bır testle dene bakalım normalde olmamalı bende kullandım o testten bıraz dandık. Sen baŞka testle de bır dene.
Çok moralim bozuk yaa hiç umudum yoktu zaten nerden cıktı o çizgiler adet günümü beklicem artık Allah ım sabır ver
kızlar idrarım koyu ver tortulu acaba diyorum
hımm canım o zaman demekki bende değilim ya sağol canımsilikte olsa 2 çizgi olması gebelik kesin demek ama ben şu pahalı testlerden yapmıştım 2 çizgi çıkmıştı sonra yavaş yavaş silikleşerek yok oldu çizgi eczacı hamilesin dedi megerse değilmişim sen en ii si kan testi yaptır