ya canım sorun da bu zaten.. dun aradı beni balık alayımmı dedi al dedim hatta cavit leride cagıralım hep beraber yiyelim dedim tamam cagır dedi.. sonra ben cavitleri aradım işleri varmıs gelemeyeceklerini soylediler ama ben kocama cavitler gelmeyecek demeyi unuttum... eve gittim hazırlandım suslendim puslendim mini etekti suydu buydu... geldi kapıyı actım bni oyle gorunce bir panik oldu aaa misafir yokmu ansıl giyindin falan oldu yk gelmediler dedim... sonra yemek yedik falan bu suratıma bakmıyor, balıkları kendim ayıkladım yedirdim falan ... ama yani oyle boyle degil baya farklı giyinmistim.. sonra yemek bitti bu basladı gomleklerini falan utulemeye .. ama bana kafasını cevirip bakmıyor.. kafam attı bu utu yaparken gittim ( sabah uyandıgımızda demisti bu aksam ben gelirken guzel karsıla beni) dedim bak hayatım sen istedin istediginden cok fazlasıyla hazırlanıp seni bekledim ama senin umrumda degil bende heves bırakmıyorsun dedim.. " ama sen cavitler gelcek dedin ben klendimi ona gore programlamıstım simdi nasıl diger mod a geceyim dedi.. " nasil ya dedim simdi gelselerdi onların kalkma saatine kadar onlar burdaymıs gibi mi davranıcaz ya dedim .. ben o kadar ugrasıyorum hastaneler doktorlar kontroller takipler sen bana cavitleri bahane ediyorsun dedim. bıktım sana calısma icin yalvarmaktan dedim. kafam dondu iste kızlar agzıma ne geldiyse dedim.. bıktım sıkıldım artık yaaaaaaaaa