Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam arkadaşlar benim size sorum var.adetim gayet düzenliydi ama bu ay 1hafta gecikti bu akşam test yaptım sonuç negatif,sizce ben hamile değilmiyim
canım ben birinden duymuştum ikinci çizgi hafif silik çıksa bile ümitlenmek lazım diye bence sen hemen kan testi yaptır aklında kalacagına rahatlarsın bence :) inş. hamilesindir cnm :) sonra banada dua et tamam mı ?:Saruboceq:
ebruli22 hamilesin tebrikler!!
merhaba cnm benimde son adetim 15 eylül ve ben hala beklemedeyim 28 günde olmam gerekirdi bugün 31 inci gün oldu belirtiler var ama adette olabilirim senin ne zamandı son adetin?
Kızlar bu sabahın körü itibariyle regl olmuş bulunmaktayım her zamankinden daha sancılı başladı belimin ve kasığımın sağ tarafı ağrıdı saatlerce dayanamadım hap içtim öle geçti sanırım vücudum ilişkiyle yeni tanıştığı için huy değiştirmeye başladı fisfisfis aslında beklenen günümde yarın yada öbür gündü erkende geldi bidaha reglim geçmeden heveslenmicem :umursamaz:
sabah test yaptım 2.cizgi silik çıktı yarın bidaha test yapıcam ama doğru mudur hamileyim mdr ya