canım günaydın öncelikle inşallah hamilesindir diyorum ben dün çok sancılandım bir ara geçer gibi olduı sonra tekrar arttı ve bu sancı baskılar arttığında ne bilim otururken yürüken hareket ederken karnımın orta kısmı ve sol tarafımda daha çok oluyordu ve acile gittim idrar ve kan tahlili yapıldı önce idrarım temiz çıktı yani enfeksiyonel bir durum yok ama kanda iltihap çıktı nedenini anlayamadılar yakın zamanda soğuk algınlığı boğaz ağrısı vs geçirdinmi diye sordular hayır dedim neyse saat akşam 5 ti o saatte kanda gebelik bakılmıyormuş ve idrar da baktılar ama idrarım çok azdı çünki öncesinde vc ye gitmişitim neyse sonuç negatif çıktı neyse genel cerrah baktı apandistmi var diye bişi yok en son kadın doğuma sevk ettiler kadın doğum alttan baktı spektlum muydu ne o aletle baktı elle gözle muayene etti iyice bişi yok dedi hatat ondan önce karından usg la bakıldı ama gazdan bişi gözükmedi usg nu karnıma bastırdıkça ölüyordum ağrıdan neyse kadın doğumda elle gözle muayenede bişi bulamadı ve transvajinal usg a aldılar beni ee yine bişi yok yani akıntıma normal diyolar rahim ağzında bişi yok kist yok vs yok pko lu olduğumu söledim ki zaten görüyoruz dedi ama onlar ağrı yapmaz dedi ki zaten bu zamana kadar görmedim böle bişi sonra dr da genç bir bayandı oturduk konuştuk dedimki burda bana yapılan idrarda gebelik testi bizim evde yaptıklarımız gibi mi yoksa dahamı güvenli maalesef güvenli değil 10 haftalık gebede bile negatif çıktığını gördüm dedi sana antibiyotik yazıcam hani normalde bişi yok ama fitille ilaç yazıcam dedi yalnız bilinçlisin diye yazıyorum çünki önce dışarda kan da gebelik baktır eğer yoksa kullan bu ilaçları dedi ultrasonda veya idrarda çıkmayabilir ama erken gebeliktede böyle kasık karın ağrıları görülebilir dedi yani belki hamile bile olabilirsin o yüzden bişi çıkmıyor iltihap kist vs dedi ya bilemiyorum bende 19 eylülde test yaptım bişi çıkmadı bana hamileymişim gibi gelmiyor ama bu ağrı nedir anlamıyorum dün sabah ağrıyla uyandım sancı vardı dün 4 e kadar o geçti ama baskı ile ağrı hala daha var adet olucam diye bekliyorum ama gelen giden yok bu ağrının sebebi ne anlamıyorum ne diyorsunuz siz
kuzunaz çok geçmiş olsun doktorun dediği gibi önce kan testi yaptır için rahatlasın daha sonra ilaç içmen gerekirse içersin