- 23 Ocak 2008
- 4.066
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar dün regl oldum aşılamam bu ay bayrama denk gelior bilmy artık klinik açık olurmu drumla yrn konuşcam ona göre kloemene başlıycam 3 aydır böle denk glyr kafayı yiycem artık:gitme:
selam kızlar dün regl oldum aşılamam bu ay bayrama denk gelior bilmy artık klinik açık olurmu drumla yrn konuşcam ona göre kloemene başlıycam 3 aydır böle denk glyr kafayı yiycem artık:gitme:
tamam..uyucam sözünüze..ama çıkmazsa bozulucam sanırım.......
herşeyde bir hayır var Dua et rabbime ..
slm.kızıma cıp cıp yaptırdım uyuttum geldimmm.
ohhh mis mis nasıl uyur o şimdi minik kuşşşkaydirigubbakcemile2
öyle cnm bnde öyledyrm ama 2 ay eşim rahatsızlandı bu ayda bayrama denk glyr ne diyim Allahım ne zmaan isterse o zmn vercek....elimizden gelen bişi yk.sen ne durumdasın cnm?glucophageyi kullanıyosun dimi?
evet canım hala kulanıyorum benimde ramazana denk geldi okadar zorlanıyorumki birde annemler bizde
beydanur nekadar geçmişti adeti.hatırlıyormusun canım..normalde gecikirmiydi mesela..bilgi verirmisin?olabilir çıkmaya bilir benim yengeme iki kez yapmıştık ikisin dede negatif çıktı ve doktora gittiğimizde ultrasonda hamilesin demişti olabilir ama kanda mutlaka çıkıyo kan testi yaptırabilirsin
merhabalar arkadaslar ben aranıza daha yenı katıldım
nabersiniz millet
nabersiniz millet