- 10 Nisan 2009
- 9.012
- 4.487
- 35
goncam bişi yazmıyorum dedikten sonraki yazdıklarını okudum BEN YOKKEN YAZDIKLARINI çok üzüldüm ben gene sana bişi demiyorum ben allaha isyan etmedim neden olmuo demedim sadece ümidim kalmadı dedim ben allaha isyanın günahını belkide senden daha iyi biliyorum böle şeyler konu komşuyla akrabayla konuşulmuyo annemde varla yok arası anlatsam anlamaz ablama dasem teselli eder ama anlamaz onun çocu var takma der sadece olur der eşime anlatsam canım ben sadece seni istiyorum olmazsa olmaz der beni rahatlatmaya çalışır beni sadece burdakiler anlar sandım sizle paylaştım inan çok pişman oldum saol yani sende haklısın senin hiçbişeyin değilim seni derdimle sıkmaya hakkım yoktu ama hepimizin derdi bir sandım ben yakınız sandım inan çok üzüldüm hemde çok zati üzgündüm senin yazdıklarında bastırık oldu tek dayanağım kaçış yerim burasıyfdı içimi dökebildiğim tek yer ama sen onuda aldın elimden elimde değilki üzülmemek keşke takmasam ama olmuo işte midem iflas etti kaç gündür yatıyorum yarın endoskobi çekcekler ve benim derdim canımdan öte rabbime herzaman sığınıyorum ondan başkasından istemiyorum zaten o verecek biliyorum ama sabır sabır sabır o günler işte o sabırın bitti yer oluo ve patlıyorum bide bu ay ilacın etkisiyle çıkan değer beni çok umutlandırdı o yüzden yıkımım daha kötü oldu ertesi gün toparlanıyodum ama bu sefer olmuo işte görümcemin çocuda oldu buruk bi sevinç bi özlem bi hasret o dokunmaya kıyamdım şeyden benimde olsun istiyorum onun çektiği acı bana sevinç gb gelio keşke ben çeksemde benimde olsa diyorum o kadar zorki ama başka acı vermesin rabbim genede sendende bi alıp veremedim yok sedece üzdün beni bil istedim hoşçakal.....