Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya hiç duydunuzmu çevrenizde 10 gün falan geciktiği halde idrar testinde çıkmayıp,kan testinde çıkan????duydunuzmu kızlar
ya hiç duydunuzmu çevrenizde 10 gün falan geciktiği halde idrar testinde çıkmayıp,kan testinde çıkan????duydunuzmu kızlar
esracım yeni gittim dr.a...başka sebepten..bidaha izin isteyemedim hemen müdürdn..ah bu müdürler....bide ihtimal vermiyorum nedense hamile olduğuma........evet olabilio o yğzden dr a git ve baktır çok sabırlıymışın ben şimdiye kaç kere test yaptırmıştım
ayyyy inş selmacım...istemiyodum ama...yani hem istiyorum hem istemiyorum..eşim yanımda olmayacağı için...ondan...yoksa müthiş bişey..sağlık ocağı yapmıyo kan testi buarada çubuk kraker
esracım yeni gittim dr.a...başka sebepten..bidaha izin isteyemedim hemen müdürdn..ah bu müdürler....bide ihtimal vermiyorum nedense hamile olduğuma........
çok nadir oluyo ya böyle idrarda çıkmayan,kanda çıkan..insanda diyo..okadar milleten banamı denk gelecek...gidcem dr.a elim mahkum...