Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
awiter canım cok gecmiş olsun insallah buaya hamile kalırsın üzülme
ovulosyon testlerini gg den al cok uygun fiyata satılıyor ben sipariş ettim evde kargomu bekliyorum core markalı 32 adet ovulosyon 6 adet gebelik testi hediyeli 29.50 tl halen var istersen burdan al canım
teşekkür ederim suzancım bende iiyim kızında kak problemimi var cnm geçmişe bakmadım ama onu anladım geçmiş olsun bir yerde okumuştum 1 çay kaşığı zeytin yagının iyi gelğdiğini
gunaydin bayram sekerlerinin anne adaylarisırnaşık şey
suzan kız nasıl mudahale ettin kakasını yapması için merak ettim valla:jeyyar:
ravzanur canım meraba hec selam vermin bağa acep tanımıyonmubenneyaptımki
ben yüzdeyüzakrep canışkomgamyoncuiremsu
kiz n oldu isminekafamçokkarıştıawitwr canım bence kesinlikle vermelisin hem cok zevkli oluyo sitresli felan olmazmı ya bosver diyolar ama test yapması okadar güzelki hemde yumurtlama zamanından emin oluyosun öyle bilerek calısmakta daha heycanlı oluyo canım ben bi gecen ay kullanmıstım ondan biliyorum ama kısmet meselesi tabi hihoyyyt aslında ben cok koyulasmıstı sabahı bekliyelim dedim sabah yaptık girsene aksamda sabahta :1closedeyes:
awitwr canım bence kesinlikle vermelisin hem cok zevkli oluyo sitresli felan olmazmı ya bosver diyolar ama test yapması okadar güzelki hemde yumurtlama zamanından emin oluyosun öyle bilerek calısmakta daha heycanlı oluyo canım ben bi gecen ay kullanmıstım ondan biliyorum ama kısmet meselesi tabi hihoyyyt aslında ben cok koyulasmıstı sabahı bekliyelim dedim sabah yaptık girsene aksamda sabahta :1closedeyes: