Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

kızlarr ceylan çok haklı inanmak başarmaktır..umudumuzu kaybetmek yok..

umudum var kaybetmedim hala..en azından oldu ve düştü diyebiliyorum.ve daha 6 aydır korunmuyorum.üstelik saglık sorunum yokmuş dr öyle demişti.stres yaıyorum biliyorum..herkesin bebişi gelecek umud var olunuz.....

ahhh ahh sezen çalıyor sam damarlık offff...
başka sevgilerde teselli bulunca işte biz o gun düşünecegiz bir an gelipde küllenince yüreklerimiz dinlenince..........................başka sevgilerde teselli buluncaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
gel de aglama gel de içme tövbe tövbe bari çayımı içeyim:)))))

ahada kayınvalidem aradı bugunde aramıştı açmamıştım kurtulamadım eşimi aradı şimdi pazar gunu müstakbel elticim gewliyormuş bohça getircekmiş bende pasta börek yapcakmışım.bende hastayım ben bebek düşürdüm dedim yatıyorum.zaten gıcık oluyorum kıza:)))ne işim olur ya...köyün delisi benmiyim.eşimde yapma hastayım dersin dedi:)o da kıza gıcık oluyor:)))

ercin ay deli oldum ha yapmakıs bak gelirim yanına böle gerizekalılar kötü günde gelirler zatı beben karnında olsa kesin gelmezdi pis garii

geçen hafta nişanlandılar bohça getircekmiş.ya anlamadıgım şu evde bende 10 yaş büyük görümcem var evlenmiş ayrılmış o yapamıyor ben 25 yaşında pasta börek yapcam onlara götürcem iyi alıştılar valla geçende yapmıştım salaklık bende:))

ercincim daha test için 1o gün var kan testinde cıkarya 12. gün ay cok heycanlıyıım ercincim ya hiç kasıklarım agrımı 2 gün oldu asılama yapalı ama hiç bişi yok tutmamıstır demi:KK43:((

X