Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

:eek: pardon canım ya
keske canım keske öyle olsa bende ümit ediyorum 24 ü falan yumurtlama günümdü 3 martta belli olurmu sence hamile olsam

olabilir neden olmasın erken döllenme olduysa olur ama geç döllenme olduysa çıkmayabilir mesela ben oğlumda reglimden 1 hafta sonra yaptırdım çıkmadı 15 günlük çıkmadı 3 haftadan sonra çıktı dr.bebişimin tüplerimde epeyce beklediğini söylemişti...

hayırlı geceler kızlar
koltukta uyuyup sızmışım eşim uyandırdı ama..
şimdi de o uyudu benim uykum kaçtı..kaydirigubbakcemile3

allah yardımcın olsun canım bak sakın stres yapma tamammı bebisini düsün simdi napıyosun peki dr tedavi falan verdimi

ilk kez geçen ay gittim yumurtlamamı takib etti ve çatlatma iğnesi verdi oldum..hsg çekildi problem yok...nasib demekki ..Allah ne zaman verirse...:CüvCüv: :Saruboceq:

merhabalar arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.uzun zamandır burda bilgi paylaşımlarınızdan faydalanıyordum.bende hamile kalmak istiyorum 10 aylık evliyim.adet günüm 2 gün geçti dün test yaptım ama negatif çıktı birkaç gün daha beklemeliyim sanırım.karın bölgesinde şişlik mide bulantısı ve ağrılar oluyor zaman zaman umarım gebeliktendir.hamile kalmak isteyen tüm arkadaşlara dua ediyorum

merhabalar arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.uzun zamandır burda bilgi paylaşımlarınızdan faydalanıyordum.bende hamile kalmak istiyorum 10 aylık evliyim.adet günüm 2 gün geçti dün test yaptım ama negatif çıktı birkaç gün daha beklemeliyim sanırım.karın bölgesinde şişlik mide bulantısı ve ağrılar oluyor zaman zaman umarım gebeliktendir.hamile kalmak isteyen tüm arkadaşlara dua ediyorum

hoş geldin aramza inşllh hamilesndr

muzijukucum nasılsın cnm bebiş nasıl kız kızımız 12 hf girdimi yavyum (cinsiyeti belli değil biliyom ama bana kız gibi geliyoo)

Günaydın arkadaşlar nasılsınız şubat kaşıntısı bitiyo bugünde inş bu ayın son hamiş haberlerini bol bol alırız :)))))))

kızlar bende 10 gündür adet olmuyordum evde test taptım adetim 1 hafta geçikince negatif çıktı. hala olmayınca bugün kanda test oldum sonucu öğleden sonra alıcam inşallah hamileyimdir.
kızlar kasıkalrıma durmadan geceleri daha çok adet sancısı gibi ağrı girip geçiyo ama adet olamıyorum bu 3 gündür böyle gögüslerimde acıyo birde eğilince karnıma ağrı giriyo sizce belirti olabilir mi bunlar pekde umutlanmakta istemiyorum.mirmirmirmir

X