- 4 Ocak 2008
- 1.382
- 1.971
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar dün akşam kan verdim bugun sonuç alacaktım yetişmezmiş yarın öğleden sonra dediler ama yarın pazar dedim biz açığız dediler can çekiştiriyorlar resmen benimki yılan hikayesine döndü:)
bir alsaydım artık şu sonucu..
bu arada 8 gün oldu kırmızılar yok:)))
sevilcim bende öyle kan testi yaptırıyorum saat 4 gibi alıcam sonucu bugün inşallah ikimizde de bebiş vardır :1rolleyes:
beklemek çok zor yaa:Saruboceq:
inşallah canımhihoyyyt senin belirtilerin neler
günaydın kızlar nasılsınız benimde adetim 5 gün gecikti napsam doktoruma gitsemmi sizce?
canım sakın evde kendin yapma çıkmayabliryor sende kanda baktır kesin sonuç inşallah sende hamilesindir kızlar belirtileri yazalım yakaydirigubbakcemile3:CüvCüv:
yukarda yazdım canım belirtileri ya senin neler
slm kızlar nasılsınız ben ole arada buraya takılıyorum cok sık gıremıyorum...benımde adet gunume 4 gun var belım arada agırıyor arada adet olacakmısım gıbı agırılar oluyor yumurtalarım agırıyor atesımı bu ay ılk defa takıp ettım benım samdı sabıtlendı 36.8 her sabah aynı saatte olcuyorum artık bılmıyorum bızımde bu ayla beraber 8 denememız olacak hayırlısı ınsallah umarım bu ay herkes hamıle kalır beklemek cok zor olmayıncada ınsan yıkılıyor.....