Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

kardeln canım nasıl bisi ya bu kız inansa belki aldıracak bebegi iyikide inanmamıs
masallah allah analı babalı büyütsün

cnm arkadsımın bebgıne doğum sendromu demıslerdı kızda ınatla ınanmadı su an 6 aylık oldu ve hiçbişiyı yok onun için gıtmıstık doktorlara ınansaydı aldırıcaktı vallah cok sevındım onun adına bgn bırazda üzüldüm bebek magazalarına gıttık ıcım gıttım ah dedım keske allahım bızede kısmet edr

Canım olucak doğru zamanda yeterki inanalım

ay of ne güzel olur güzel haberlerı ard arda versek surdan sonra bebıslerımız dünyaya gelse resımlerını yollasak bırbırımıse ay allahım neoluur

kardeln canım nasıl bisi ya bu kız inansa belki aldıracak bebegi iyikide inanmamıs
masallah allah analı babalı büyütsün

geçmiş olsun kardelencim..iyiki aldırmamış..yakamosçum sanırım davn sendromu diye bir hastalık..hani ay yüzlü çocuklar varya onlardan.... Allah korusun....

kızlar ben cıkıyorum yıne bgn bı tuhafım dua edın kızlar uyumadan bırbırımıze gece yarısından sonra edılen dualar daha cabuk kabul olurmus öpüyorum hepınızı ıyıgeceler güzel anne adayları:)

geçmiş olsun kardelencim..iyiki aldırmamış..yakamosçum sanırım davn sendromu diye bir hastalık..hani ay yüzlü çocuklar varya onlardan.... Allah korusun....

allah korusun kadiscm ya rabbim hepimize saglıklı eli ayagı düzgün bebisler nasip etsin
sagol canım okudum ne oldu öyle bi problemmi var

iyi geceler kardelncim dualarımız hepimiz icin insan burdan hamis haberi alınca cok seviniyo dah bi umutlanıyo

allah korusun kadiscm ya rabbim hepimize saglıklı eli ayagı düzgün bebisler nasip etsin
sagol canım okudum ne oldu öyle bi problemmi var

hayır tatlım yokta araştırırken karşıma çıktı..bende etkşlendim doğruysa biçok insanın işine yarayabilir...:eek:

kadişcım nebılım bebk esyalarını falan görünce bıde arkadsı hamıs hamıs görünce içim gıttı öyle ıste neyse fıstıgım bıgün bızde olcaz ınanıyorum öpüyorum tekrar ıyıgeceler kızlar

X