Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm arkadsımın bebgıne doğum sendromu demıslerdı kızda ınatla ınanmadı su an 6 aylık oldu ve hiçbişiyı yok onun için gıtmıstık doktorlara ınansaydı aldırıcaktı vallah cok sevındım onun adına bgn bırazda üzüldüm bebek magazalarına gıttık ıcım gıttım ah dedım keske allahım bızede kısmet edr
özelime yaz canım
kardeln canım nasıl bisi ya bu kız inansa belki aldıracak bebegi iyikide inanmamıs
masallah allah analı babalı büyütsün
kardeln canım nasıl bisi ya bu kız inansa belki aldıracak bebegi iyikide inanmamıs
masallah allah analı babalı büyütsün
ay of ne güzel olur güzel haberlerı ard arda versek surdan sonra bebıslerımız dünyaya gelse resımlerını yollasak bırbırımıse ay allahım neoluur
geçmiş olsun kardelencim..iyiki aldırmamış..yakamosçum sanırım davn sendromu diye bir hastalık..hani ay yüzlü çocuklar varya onlardan.... Allah korusun....
allah korusun kadiscm ya rabbim hepimize saglıklı eli ayagı düzgün bebisler nasip etsin
sagol canım okudum ne oldu öyle bi problemmi var
OLMAS ÇALIŞMALAR BAŞLADIMI FISTIK...
hayır tatlım yokta araştırırken karşıma çıktı..bende etkşlendim doğruysa biçok insanın işine yarayabilir...
Canım yarın sabah sınav gibi bişeye giricem o bitince rahatlıcam akşama hemen :)