Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

cnm valla bence bekle ben cook ole yaptım hamıleysen bıle ınsan te cızgıyı gorunce yıkılıyor bekle adetını gecıkınce yaptır cunku bılıyosun gebelık testlerının cogu erken belırtı vermıyor gene sen bılırsın ama uzulmemen ıcın soluyorum

Arkadaşlar benim normalde adet öncesi hep kahverengi leke gelir sonra adet olurum.Malesef yine lekelenme oldu.İnşallah adet olmam.3 martta adet olmamam lzım.Ben de bazı arkadaşlar gibi dayanamayıp test yapmak istiyorum daha 3 gün var ama inşallah çift çizgi çıkar.

merhaba ,arkadaşım benimde 3 mart adet günüm bende sabırsızlık içindeyim.Yalnız şunu söyliyeyim sen hiç lekelenmeye falan bakma.Bu belirtiler çok kandırmaca adet gibi geliyor bebek çıkıyor.Herkesin bu durumda yaşadıkları çok farklı.yerimseniben

İnşallah bakalım aslında çok ümidim yok ama hayırlısı artık.Geçen aylarda hep kan tahlili yaptırırdım artık orda 000 görmeye gücüm yok

nakresn bekle canım biraz daha bekle üzülen gene sen olucaksın çünkü şu idrar testleri erken sonuç vermiyo çünkü adetinin geçmesi gerekiyo bak benim geçen ay 18. günümde lekem geldi ilk defa böyle bişey yaşadım 3 gün sürdü lekelenmem sonra 4. gün yani bir önceki adet tarihimden 21 gün sonra adetim geldi kırmızı kartı yedim önce çok üzüldüm sonra dedimki zamanı varmış güzel allahım hepimize yaşatacak anneliği evliyiz ve mutluyuzki çocuk istiyoruz her kadın bunu yaşıyacak bizler daha neyizki 8-10 yıl bekleyenler var belirti aramayın çünkü çok belirtisi olmadan hamile kalanları tanıyorum kendinizi dinlemeyin ki stres yapmayın tamam herşey olucağına varıyo relax olalım yani

ceylan nerde ne yaptı acaba ya çekindimi acaba herşey yolunda gitmiştir inşallah

mrb kızlar nasılsınız ya bu kez birileri sesimi duysun ya giriyorum nasılsınız varmı yeni bir haber diyorum kimse benim sorumu yanıtlamıyooo aşk olsun sizee 2 gün girmedik diye hemen unuttunuz mu beni yoksam :p kızıyorum ama neyse şaka bir tarafa varmı yeni hamiş haberleri çok hazla kalamaya bilirim ltf birileri hemen cvp versin

ceylan hala dönmedi diye biliyorum ama aslına bakarsanız bende merak ediyorum 11:30 daydı hsg si inş ters giden bişey olmamıştır hayırlı haberlerle gelir inş

gülşahım mrb canım nasılsın adet oldun mu cnm biraz uzak kaldım bu gün adet günün diye hatırlıyoım ama inş olmazsın cnm yaaa

ebrucuğum slm yeni hamişleri soruyosan söyliyeyim
perşembe günü açıklayanlar esterya ve asu1984
cuma günü yamansak istirik ayşe_on ve kuşkonmaz
bunlar canım
buarada sen nasılsın

canım belkide geç döllenmedir ya bekle biii inş hamişsindir cnm
severim cnmmbenim 4 mart adet günüm ama hamileliğe dair hiç bir belirtim yookkk:KK43:(((( bol bol bebek rüyaları görüyorum o kadar salık olsun ne yapalım beklemekten başka çaremiz yok artık takmamaya çalışacagım gelmezse gelmesin keyfi bilir amma nazlı çıktı yaaa:p::p:p

yeni hamişleri biliyorum onları yenrik etmiştim ama yine tebrik edeyim allah tamamına erdirsin inş hg bozo sen nasılsın biz iyi işte takılıyozz

annaaaaaaaammmmm hamiş misin yoksa kızzz inş cnm hayırlı şekilde dönersin bize çıkmazsada üzülme olurmuu

X