Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

geçmiş sayfaları okuyodum..ne paraladın kendini o kadar....))

ne güsel bissürü hamişimis var...inşallah bizimde olur olmasçım...Allah bize de nasib eder inşallah...

iyidir canımya nolsun:çok üzgünüm: buranın uğurlu olduğuna inanmak istiyorum :CüvCüv:

Valla kadişcim ben bu sohbete ilk katıldığımda seninle konuşmuştuk ben umutsuz yaklaşmıştım ama artık öle değil
herşeyin gerçekten bi zamanı var tabiki biz en kısa zamanı istiyoruz ama :) gelicekler bebişlerimiz ben inanıyorum

ne güsel şimdi bana noluyor bilmiyorum ama ben kendimi kötü hissetmeye başladım..:1no2: o adresini verdiğim yeri aradın mı olmasçım...fisfisfis

salı günü doktordan randevu aldım genel konrtol icin
bide ya korkuyorum cünki gecen ay da aynısı olmustu yumurtlama günüm gectikten sonra 1-2 hafif pembemsi kanamam olmustu iste yine oldu acaba diyorum ben düsürüyomuyom tutunamıyomu

ne güsel şimdi bana noluyor bilmiyorum ama ben kendimi kötü hissetmeye başladım..:1no2: o adresini verdiğim yeri aradın mı olmasçım...fisfisfis

Niye bu kadar umutsuzluğa kapıldın noldu? Evet o siteye baktım ama bana pek doğal gelmedi canımcım onlar katkılı olabilir horman bozukluğuna kadar gidebilir canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…