Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah canım hepimizin meleği gelsin yoksa yine bir yarım eksik kalır sizinde melekleri gelirse çok mutlu olacağım
inşallah ceylanım inşallah..yarın test yapacam bakalım sonuç ne olcak sabırsızlanıyorum..ben ne yaptım biliyonmu gittim bu saatte makarna haşladım yanına salata oturdum yedim iyimi? oburum ben oburrr...bu ara iyice obur oldum ya..bu gidişle hamilelikten şişmese başka türlü şişecek göbeğim:))))):roflol::roflol:
ohhhh afiyet olsuncokacimcoook
inşallah canım hepimizin meleği gelsin yoksa yine bir yarım eksik kalır sizinde melekleri gelirse çok mutlu olacağım
inşallah ceylanım inşallah..yarın test yapacam bakalım sonuç ne olcak sabırsızlanıyorum..ben ne yaptım biliyonmu gittim bu saatte makarna haşladım yanına salata oturdum yedim iyimi? oburum ben oburrr...bu ara iyice obur oldum ya..bu gidişle hamilelikten şişmese başka türlü şişecek göbeğim:))))):roflol::roflol:
kba'm canım çekti heee Delümmm oburum Haberini yarın özel mesaj at tamammı bitanemm..
bende zamanında çektirmiştim benim çok zor olmuştu (rahmim çok dar olduğundan) ben hastaneye rahim filmi için ikinci gitmemde üçüncü denemede çekilmişti. sonuç ağrı kanamadan masada kalmışım... kendimi hasanede yatakta buldum..
ama benden önce filimden çıkanlar gülerek çıkmıştı.. (birkaç kişi dışında)
başka topicten buldummm ağlayacağımmm
olmas hoşgeldinn oooo annelerimiz burdalar maşallahhhh......
yarım saat önce ağrı kesici içeceğim herkes öyle diyor en moral verici ne biliyormusun kutahyalı bir arkadaşımla kk da tanıştım ve yarın beni yalnız bırakmıyor canım figenk24