Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

salı günü doktordan randevu aldım genel konrtol icin
bide ya korkuyorum cünki gecen ay da aynısı olmustu yumurtlama günüm gectikten sonra 1-2 hafif pembemsi kanamam olmustu iste yine oldu acaba diyorum ben düsürüyomuyom tutunamıyomu

Daha farklı bişeyde olabilir olumlu düşün olumlu olsun canım belki iltahap filan vardır

neden olmas orada direkt ürün adı vermiyorlar bende aradım randevu alıp gidebiliyosun ancak..sana bişey önerdiler mi?bilmiyorum 3 gündür patlayacağım çok moralsizim sebebini bilemiyorum ama iyi değilim...

neden olmas orada direkt ürün adı vermiyorlar bende aradım randevu alıp gidebiliyosun ancak..sana bişey önerdiler mi?bilmiyorum 3 gündür patlayacağım çok moralsizim sebebini bilemiyorum ama iyi değilim...

Hayır canım aramadım ben sadece ürün içeriklerine baktım mesela bi tanesi keçiboynuzu tozu sütle filan içebileceğin ama diyorumya onu alana kadar o zaman diyorum kendi kendime doğalını yap onun kürü var zaten yada tarçından yapılmış tozlar var gibi.
Hemen toparlanıyosun morel bozukluğu kadınlarda üremeyi yumurtlamayı olumsuz yönde etkiliyo

ben daha önce düşük yaptım tatlım o öyle bir iki damla lekelenmeyle olmaz sen içini rahat tut tatlım üzülme...:teselli:

gecmis olsun canım ya cok üzüldüm insallah dedigin gibidir ama duydugum kadarıyla biz hic farketmedende düsük yapabiliyomusuz yani tutanamadan cıkıyomus

yakamosum burada yazmak doğrumu bilmiyorum sorun olmaz dersen yazayım...ya da özeline yazayım...

gecmis olsun canım ya cok üzüldüm insallah dedigin gibidir ama duydugum kadarıyla biz hic farketmedende düsük yapabiliyomusuz yani tutanamadan cıkıyomus

güselim ya zaten oda düşük olmaz heralde tutunamadan çıkıyorsa..CADIARZU senin en son reglin ne zamandı ve nezaman oldu lekelenmeler...CADIARZU

güselim ya zaten oda düşük olmaz heralde tutunamadan çıkıyorsa..CADIARZU senin en son reglin ne zamandı ve nezaman oldu lekelenmeler...CADIARZU

canım son regl bi 8 subatta geldi hafif sonra kesildi daha sonra 10 unda cok ama cok sancım oldu ve regl oldum

cnm arkadsımın bebgıne doğum sendromu demıslerdı kızda ınatla ınanmadı su an 6 aylık oldu ve hiçbişiyı yok onun için gıtmıstık doktorlara ınansaydı aldırıcaktı vallah cok sevındım onun adına bgn bırazda üzüldüm bebek magazalarına gıttık ıcım gıttım ah dedım keske allahım bızede kısmet edr

X