Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
salı günü doktordan randevu aldım genel konrtol icin
bide ya korkuyorum cünki gecen ay da aynısı olmustu yumurtlama günüm gectikten sonra 1-2 hafif pembemsi kanamam olmustu iste yine oldu acaba diyorum ben düsürüyomuyom tutunamıyomu
yok olmadım kadisim y.günüm daha yeni gecti
esimde acaba sen düsükmü yapıyosun dedi
iyigceler kızlar bgn gıremedım kadişim ve olmas dualarınız yerını buldu fıstıklar
neden olmas orada direkt ürün adı vermiyorlar bende aradım randevu alıp gidebiliyosun ancak..sana bişey önerdiler mi?bilmiyorum 3 gündür patlayacağım çok moralsizim sebebini bilemiyorum ama iyi değilim...
ben daha önce düşük yaptım tatlım o öyle bir iki damla lekelenmeyle olmaz sen içini rahat tut tatlım üzülme...:teselli:
iyigceler kızlar bgn gıremedım kadişim ve olmas dualarınız yerını buldu fıstıklar
gecmis olsun canım ya cok üzüldüm insallah dedigin gibidir ama duydugum kadarıyla biz hic farketmedende düsük yapabiliyomusuz yani tutanamadan cıkıyomus
yakamosum burada yazmak doğrumu bilmiyorum sorun olmaz dersen yazayım...ya da özeline yazayım...
güselim ya zaten oda düşük olmaz heralde tutunamadan çıkıyorsa..CADIARZU senin en son reglin ne zamandı ve nezaman oldu lekelenmeler...CADIARZU
güselim ya zaten oda düşük olmaz heralde tutunamadan çıkıyorsa..CADIARZU senin en son reglin ne zamandı ve nezaman oldu lekelenmeler...CADIARZU