Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

kızlar dlerim yaradanımdan isteyen herkese verir. herkese anne baba olmayı nasip eder. güzel bir duygu. ama çevremde çok örneği olduğu için bunu tekrarlayıp duruyorum. amcamında olmuyordu. hiç bir neden olmamasına rağmen. evlatlık aldılar 4 yaşında bir kız çocuğunu sonra onla uğraşmaya başladılar çocuğu aldıkdan 5 ay sonra yengem hamile kaldı. şmdi oğlu 6 yaşında. stres çok etkili bir etgen bebek olmamasında. bunu bende yapamıyoum açıkçası bende strese giriyorum ama hata yapıyoruz. hepinize iyi akşamalr. ben çıkıyorum artık. bir daha karşılaşırmıyız bilmiyorum ama stres yasak...

valla canım bakınca benımde 10 gun onceden belırtılerım basladı hep psıkolojık dıye dusundum ama degılmıssssss....insallah sende hamılesındır ama yınede kendnı cok kaptırma sonra cok uzulursun...erken testte sakın yapma ..1 gun falan kesın bekleeeee....cok dua et....olmazsada uzulmeee daha yenısın...ben 8 ay bekledım.umudumu da hıc kaybetmedım hep hayırlısı dedım hıc ısyan etmedım...ınsallah sende enkısa zamanda alırsın mutlu haberıııı...ama unutme stres yokkkkk

sağol asucum
ve kızlar hepinize teşekkürler..çok sağolun..
Aslında iğneyi kendime batırıyorum da şimdi neden bebek istediğimde
olmadığını anlıyorum
evliliğimin ilk yılında hiç hiç istemedim her adet olcağımda "ya olmazsam"diyordum"ya hamile kalırsam"o zaman kendime göre haklıydım çünkü yaşım 17diydi.yapacak daha bir sürü şey vardı bana göre en çok evliliğe alışmaktı..
şimdi yine ağlıyordum ama "ya adet olursam"diye
şu hale bak...
Aynen dediğiniz gibi kızlar istediğimiz şey hemen anında olmaz herzaman..
Ne benim dememle olmaz..
N benim dememle olur..
Allahın dediği olur her zaman....1 yılda Allah isteseydi verebilirdi ama vermedi..şimdi de istiyorum ama yok..
Herşey onun dilemesiyle..
çok dua edeceğim
ne olur sizlerde bana dua edin oldu mu???

Son düzenleme:
iyiyim canım gemişi okuyodum sen napıyosun? valla karışığım biraz. test yaptım çıkmadı ama adet olmadım adetim 5 gün gecikti. çok sinir oldum.

oo minik kuşş rüzgar seni kandırmaya çalışıyo demek kiiiii biras daha heyecan katıyo olayaananiknanik senin yaptığın ne testiydi bebiişim??bide düzensiz adet olan bi yapın varmı bunlar önemli ayrıntılar dimisengözlerimebaksanab

oo minik kuşş rüzgar seni kandırmaya çalışıyo demek kiiiii biras daha heyecan katıyo olayaananiknanik senin yaptığın ne testiydi bebiişim??bide düzensiz adet olan bi yapın varmı bunlar önemli ayrıntılar dimisengözlerimebaksanab

aynen öle valla oyalıyo beni yaaa. idrar testi canım. adetimin 1 gün gecikmesiyle yaptım. normalde düzensiz değildir 28-29 günde olurdum ama iki aydır 33 ve 35 oldu döngüm.

slm fıstıklar
dün benim günümdü ama hala bu saate kadar regl olmadım
testde yapmadım
belimde ve kasığımda hafif ağrı var inş şubat benimde ayım olur....:ecrin_bebek:

hımm dur bakalım hayırlısı bi iki gun daha sabredebilirsen bi kan testine gidersin canım :CüvCüv:

slm fıstıklar
dün benim günümdü ama hala bu saate kadar regl olmadım
testde yapmadım
belimde ve kasığımda hafif ağrı var inş şubat benimde ayım olur....:ecrin_bebek:

ohh hadi bakalım güzel haberlerini alırıs bi iki gune kadar desene canımm:dance: inşallah yani:hooray:

ceylan aura bozo kızlar hepinize selam olsun ... gunleriniz geceleriniz bereketli bebişli bebişli olsun işallah:):ecrin_bebek:

valla 4 ay öncede gecikmişti o yüzden test yapmaya korktum açıkcası
ama 2 gün daha gelmezse kana gidicem hayırlısı olsun bakalım allah isteyen herkese versin

evet canım öle yapıcam artık

yahu şu beklemek denen şey daha kolay olsa hayat daha kolay olucak dimi:)ay kıs biliyon mu ben ovulasyon testi aldım geçen 2 gun boyunca yımırtladığımı söledi bana du bakalım nolucak bu ay merak içindeyim :)sositososito

X