NE GÜZEL ŞU RAHATLIĞINDAN BANA DA VERSENE BİRAZ..:teytey:
AYIN BAŞINDA BÖYLE DEĞİLDİM NE OLDUYSA SON BİR HAFTADIR BÖYLE LDUM ÇIKTIM HERALDE ADET OLACAĞIM YAA..SIKINTI FELAN..ONDAN OLUYOR BELKİDE..
en güzeli kızlar beklemek umutlanmamak ben bu ay çok umutlqandım sanki hamilelik belirtileerinin hesini yaşadım ama olmadı. önümüzdeki hafta dokto yolu görünüyor sanırım. doktorda neler yapılıyor. hangi kontrollerden geçiliyor biliyormusunuz.
5 aydır uğraşıyoruz. 1,5yıl korundum. 5 aydır bıraktık korunmayı ama tık yok.ya millet bırakdıkdan 1,5ay sonra hamile kalıyor bizde tık yok. psikolojim bozuldu acaba kısırmıyım eşim kısırmı diye:)
vallah doktorluk birşey varmı yokmu bilmiyorum ama eğer 1 sene felansa kafayı yerim o kadar uzun sürüyormu ki.
vallah doktorluk birşey varmı yokmu bilmiyorum ama eğer 1 sene felansa kafayı yerim o kadar uzun sürüyormu ki.
eşim korundu ben değil. :))) ama eğer doktorluk bir durum çıkarsa ve 1 yıl tedavi derlerse direk tüp bebek yapamazmıyım:) hiö tedaviye girmeden.
hemen öyle kötü düşnme kısır felan benm mesela iltihabım wardı dokr engeller dedi gebeliği böyle rahatsızlığın felan warmı
canım iltihap yumurtalıklarda mıydı??ultrasonla mı baktı??
Bana da baktı geçen ay ama ultrasonla bir de iltihap yok yumurtalıklarında dedi..sence başka tahlil de yaptırsamıydım???
canım iltihap yumurtalıklarda mıydı??ultrasonla mı baktı??
Bana da baktı geçen ay ama ultrasonla bir de iltihap yok yumurtalıklarında dedi..sence başka tahlil de yaptırsamıydım???
Işte herkese göre değişiyor....bak 4 ay sonra hamile kalmış...
Eneplnar inş eşinde de birşey çıkmaz iş çalışma ve duaya kalır canım..
Bozo SORUMA CEVAP VERMEDİN CANIM??