Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Bugün adetimin 5. günü ama bitti gelmio artık.Sağ kasığımdan dünden beri bi sancı var bişey saplanmış gibi sanki.Çok fazla rahatsız etmio beni ama bazen şiddetlenio neden acaba adet sancısı gibi felan deil ama..

canım benim inan bu konuda bi fikrim yok..hani biraz daha geç olsa belki yeni ay için yumurtlama dönemin erkendir dicem ama adetinin üzerinden vakit geçmemiş bile..üşütmüş olabilirmisin??bende üşüttüğüm zaman adetim bitinceye kadar aynı sancıyı sol tarafımda yaşardım ama üşüttüğümde olurdu bu..

canım ya inanamiyorum ya alah herkeze çocuk nasip etsin hayırlı zamanda hayırlı evlat canim sabah yapsam dada beli çıkarmı acaba

Kısslar bişey sorucam ya bi 15 dk önce çıktım tuvaletten gene tuvalete gidesim var idrar yolu enfeksiyonu olabilirmi yaaaa bide büyük tahretimde varmış gibi oluyo zorlarsam korkuyorum ya bişey varsa diye gene doktora gitmek istemiyorum daha doğrusu burdn izin almak istemiyorummmmm :KK43:((( idrar yolu enfeksiyonunda idrarın rengi koyu olur değilmi benim öyle bi şikayetim yok henüz yalnız geçen günde anlatmıştım kremsi akıntım var ve dün tuvalete gittiğimde gene vardı enfeksiyon demiştide bi arkadaş şimdi iyice şüphelendim sizce bilgisi olan varmı

BOZO SENDE HOŞGELDİN CANIM
SANIRIM GECE BENDEN SONRA SEN GÖREVİ DEVRALMIŞSIN 2YE KADAR KONUŞMUŞSUNUZ MAŞALLAH...kaydirigubbakcemile3

iiyiz canım bende yeni geldim sayfaları okuyordum..bugün üç kere girip çıktım ama pek farkeden olmadı...sen nasılsın???

ben de bu aralar pek gıremedım cok yogundum ama mutlaka hergunugrayıp bakmaya calsıyorumm nası olayım kosturmaca ıste sen nasılsın

BOZO BEN HATLARI KARIŞTIRDIM GALİBA:uhm:kafamçokkarıştı
ÖZLEMCİM HABİRE BURDA AYNI BELİRTİLERİMİ TEKRARLAYIP DURUYORUM
ARTIK BURADAKİ KIZLAR BİLE YETER DİYOR..
SANKİ DÜNYADAKİ TEK ANNE OLMAK İSTEYEN BENİM DEĞİL Mİ?
AMA BİRŞEY DİYEYİM BURADAKİ YENİ HAMİLE ARKADAŞLAR BELİRTİLERİNİ YAZIYOR,
YA,BENDE HEMEN HEYECANLNIYORUM NE YAPAYIM
PSİKOLOJIK İŞTE..
OLMAYAN NE YAPSIN BÖYLE AVUNUYOR İŞTE..
senağlamasenağlama

BOZO BEN HATLARI KARIŞTIRDIM GALİBA:uhm:kafamçokkarıştı
ÖZLEMCİM HABİRE BURDA AYNI BELİRTİLERİMİ TEKRARLAYIP DURUYORUM
ARTIK BURADAKİ KIZLAR BİLE YETER DİYOR..
SANKİ DÜNYADAKİ TEK ANNE OLMAK İSTEYEN BENİM DEĞİL Mİ?
AMA BİRŞEY DİYEYİM BURADAKİ YENİ HAMİLE ARKADAŞLAR BELİRTİLERİNİ YAZIYOR,
YA,BENDE HEMEN HEYECANLNIYORUM NE YAPAYIM
PSİKOLOJIK İŞTE..
OLMAYAN NE YAPSIN BÖYLE AVUNUYOR İŞTE..
senağlamasenağlama

canım ben cok rahatım acaaba bu anormalmı ya??? streste degılım gayet sakınım ve acele etmıyorum onumuzdekı hafta yumurtlamam gerek haftaya calısmalar baslıycak beklıyorum ve hıc de dusunmemeye calısıyorum sen de oyle yapmaya calıs lutfen hayatımmm

canım ben cok rahatım acaaba bu anormalmı ya??? streste degılım gayet sakınım ve acele etmıyorum onumuzdekı hafta yumurtlamam gerek haftaya calısmalar baslıycak beklıyorum ve hıc de dusunmemeye calısıyorum sen de oyle yapmaya calıs lutfen hayatımmm

NE GÜZEL ŞU RAHATLIĞINDAN BANA DA VERSENE BİRAZ..:teytey:
AYIN BAŞINDA BÖYLE DEĞİLDİM NE OLDUYSA SON BİR HAFTADIR BÖYLE LDUM ÇIKTIM HERALDE ADET OLACAĞIM YAA..SIKINTI FELAN..ONDAN OLUYOR BELKİDE..

ayyy deli olucam ya sanki bugn herkes anlaştı beni deli etmek için herkes çocuk soruyo ya deli olucam sanki herkes bugünü beklemiş beni aramak için

X