Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Ilk zamanlar bende oldu canım adet sancısı gibi karın agrısı hatta her adet dönemi yaklaşınca oluo biraz kıs sen kesin hamilesinnnnnn

inşallah cnm ya..ayaklarım falan üşüyo bazen tamam kesin hastalanıcam diyorum..ama yok henüz..fakat yatağa girdiğimde ayaklarım aniden ısınıyo bu defada dışarı çıkarıyom..yemek masasından kalkıyorum sanki bişe yememiş gibi midem kazınıyo eşim gülüyo bana..bağırsak hareketlerimi fazla hissediyorum ve resmen içimde bişeyler gurulduyo..bide afedersiniz çok gazım oluyo ne yersem yiyeyim..belirtiyse bunlar evet belirtilerim bunlar..kesin sonucu alayım ateş tablomla beraber listeleyecem size..hıı bu arada ateşimde düşmedi sabit..

gulsah1985 canim ya ben dayanamadım debin test yaptım sabahı bekliyemedim benim tek çizgi çiktı sonra bi baktın iki çizgi ama ikinci silikdi hata çok beli bile olmiyo canim sence yarın sabah yapsam damı iyi çikar yoksa çikmazmı

evtt aynen katılıyorumm.. ben hamile kaldığım ay inanın yumurtlama günlerimi bile hiç dikkate almamıştım,,çozuk olsun diye değil,zevk için yapmalı..her ay yumurtlama gününe takılır hergün ilişkiye girerdik..o ayda 2 güne bir ilişkiye girdik.. orgazm olayını bende okumuştum ve uygulamaya dikkat ederdim.. (çok acık oldum belki ama öyle gerçekten)

handancım dediğin gibi çoğu zaman tuvalet ihtiyacım olurdu napim kalkar giderdim.. çok sıkmayın kendinizi arkadaşlar burda şunları yaptık felan diyoruz ama illaki aynısını hergün yapmak diye bişey yok,yanlış anlaşılmasını istemem

Ceylanım iyiyim canım kayınvalideme gideceğim şimdi eşimin aramasını bekliyorum onu alıp öyle gideceğim. Sana yazdım ama her zamanki gibi geçmişte kaldı. Yarın için Allah yardımcın olsun, kolaylık versin canım.İnşallah tüplerin açık çıkar ve bebişine bir adım daha yaklaşırsın canımcım.

Kızlar benimde bi sorum olucak..Ben 23nde adet gördüm bugün 5.günüm adetim bitti gibi gelmio artık.Ama sağ kasımda dünden beri bi sancı var yani böle bişey saplanmış orda duruyo gibi sürekli olarak bi sancı var çok fazla beni rahatsız etmio ama arada şiddetli oluyo neden acaba bi bilginiz varmı??

Kba bu belirtilerle hamile degilsen atıcam kendimi aşagıya:)) hepsi bende olan belrtiler inş hamilesin canım pazartesi sabah senin haberini bekliyorum:))

Kba inşallah hamilesindir tatlım, belirtiler onu gösteriyor ama inşallah yanıltmazsın bizi (amin)

hamilesinnnnnnnnnnnnn delikafadulden

Kba bu belirtilerle hamile degilsen atıcam kendimi aşagıya:)) hepsi bende olan belrtiler inş hamilesin canım pazartesi sabah senin haberini bekliyorum:))

ayy inşallah kendini atmana gerek kalmaz güzelim..sen böle hamilesin kesin dedikçe benim gözlerim doluyo..p.tesiye kesinleşir bekle bakalım:)

Kızçeler ben kaçıyorum, öpüyorum hepinizi. Handaaaannn bugün konuşamadık kız miniğe iyi bak olur mu, dualarında bizi eksik etme.

Roses hamilesin galiba tatlım, hayırlı olsun, patlattın bombayı giderayak. Darısı başımıza inşallah (amin)

bu arada bi arkadaşım kay aydır beklediğimi sormuş bu bizim ciddi anlamda 3. denememiz ama ben hapı bırakalıda 1 sene oldu..

Bugün adetimin 5. günü ama bitti gelmio artık.Sağ kasığımdan dünden beri bi sancı var bişey saplanmış gibi sanki.Çok fazla rahatsız etmio beni ama bazen şiddetlenio neden acaba adet sancısı gibi felan deil ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…