- 2 Ocak 2009
- 3.981
- 66
evet bende de var bazı belirtiler ama birkaç gün beklemek isityorum ne dersin
Dr istedi ah be kuşum yine hatırlattın yarın 11 30 offf:çok üzgünüm:
Mojiku cinsiyeti belli oldumu bebişinin kıs:))
kıslar mart ayında patlama yaşıcaz bence kesinnnnnnnnnn
Mozijkuu sorma
Asu1984
istirik
YAmansak
ayse_on
varmı artıran...
ceylancım testi yarın sabah yapıcam..eşim tek yapmama izin vermiyo yoksada yanında olayım diyo benden meraklı:)..inşallah hamişimdir..ve inşallah Allahım isteyen herkese hamile olmayı nasip eder..
burda hepimiz herşeyi paylaşıyoruz canım..açık konuşayım;
ben ilişkiden sonra kalçamın altına yastık koyuyordum,sabahı bekliyodum ben,hemen banyoya girmedimnapim içimden çıkmasın diye yastık koyup yorulana kadar uzanıp yatttım,sonrasında da uyuyodum zaten.. yani hep olağan şeyler canım
burda hepimiz herşeyi paylaşıyoruz canım..açık konuşayım;
ben ilişkiden sonra kalçamın altına yastık koyuyordum,sabahı bekliyodum ben,hemen banyoya girmedimnapim içimden çıkmasın diye yastık koyup yorulana kadar uzanıp yatttım,sonrasında da uyuyodum zaten.. yani hep olağan şeyler canım
hamile olan arkadaşlar bişe sorucam size hamileliğin ilk bir ayı hastalanıcakmış gibi karın ağrısı olurmuş bunu yaşıyormusunuz??
sabah işe giden napacak sabahın köründe kalkıp nasıl banyo yapalım
15.haftanın içindemi oluosun o zaman hadi inş gösterir bebişin kendini :)) biz iiyiz çok şükür büyümeyi bekliyoruz:)) göbişin belli oludur artık senin demi darısı başıma
canım adet gününü bekle bence rahat ol, düşünmemeye çalış..umarım en kısa zmanda kavuşursun bu mutluluğa