Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Dr istedi ah be kuşum yine hatırlattın yarın 11 30 offf:çok üzgünüm:

bu ay dr um bendende rahim filmi istemişti adet olmadığım için oda kaldı hep işlerim sürümcemeli:çok üzgünüm:
özelde yaptır zor oluyor diyorlar Allah yardımcın olsun canım ama çekimden sonra hamile kalanlar çok oldu haberin olsun:CüvCüv:

Mojiku cinsiyeti belli oldumu bebişinin kıs:))

kıslar mart ayında patlama yaşıcaz bence kesinnnnnnnnnn

Yok tatlım haftaya gidicem 2 li teste. Belki o zaman söylermi bilmiyorumki Sen nasılsın bu arada?

Mozijkuu sorma
Asu1984
istirik
YAmansak
ayse_on
varmı artıran...

Heyttt be işte budur. Cumanın hikmeti ya hihoyyyt bende bir cuma günü öğrenmiştim. Hepinizi kutluyorum kızlar. Sağlıklı bir gebelik dönemi geçirirsiniz umarım kaydirigubbakcemile5

Sen nasılsın Ceylancım?

ceylancım testi yarın sabah yapıcam..eşim tek yapmama izin vermiyo yoksada yanında olayım diyo benden meraklı:)..inşallah hamişimdir..ve inşallah Allahım isteyen herkese hamile olmayı nasip eder..

Kba nasıl bekliyorsun hala maşallah, test yap canım varsa çıkar zaten inşallah, Cumanın bir bombası da senden olsun haydiiiii

kba çok sevindim canım bi test yapsana.Ne güzel yaa bu ay ne kadar çok hamilemiz var.Senin kaçıncı ayın canım bu ay?

ceylancım testi yarın sabah yapıcam..eşim tek yapmama izin vermiyo yoksada yanında olayım diyo benden meraklı:)..inşallah hamişimdir..ve inşallah Allahım isteyen herkese hamile olmayı nasip eder..

E o zaman tuvaletini tut da akşam yapıverin testi kız çatlayacağız meraktan haaa

sabah işe giden napacak sabahın köründe kalkıp nasıl banyo yapalım

hamile olan arkadaşlar bişe sorucam size hamileliğin ilk bir ayı hastalanıcakmış gibi karın ağrısı olurmuş bunu yaşıyormusunuz??

15.haftanın içindemi oluosun o zaman hadi inş gösterir bebişin kendini :)) biz iiyiz çok şükür büyümeyi bekliyoruz:)) göbişin belli oludur artık senin demi darısı başıma

saol cevap werdiğin için

hamile olan arkadaşlar bişe sorucam size hamileliğin ilk bir ayı hastalanıcakmış gibi karın ağrısı olurmuş bunu yaşıyormusunuz??

Evet canım. Karın ve kasık ağrısı oluyor. Aynı regl olucakmışsın gibi. Kasık ağrıları bende hala devam ediyor ara ara

Ilk zamanlar bende oldu canım adet sancısı gibi karın agrısı hatta her adet dönemi yaklaşınca oluo biraz kıs sen kesin hamilesinnnnnn

sabah işe giden napacak sabahın köründe kalkıp nasıl banyo yapalım

canım bende çalışıyorum napim sabah kalkıp yapıyodum,bilmiyorum hani senin için zor oluyosa da ben normaldede sabahları duşumu alırım belki alışığım diye..yada ben çok erken kalkıyorum vaktim var diye rahatça yapıyorum..

15.haftanın içindemi oluosun o zaman hadi inş gösterir bebişin kendini :)) biz iiyiz çok şükür büyümeyi bekliyoruz:)) göbişin belli oludur artık senin demi darısı başıma

Yok kıs 14 ün içinde olucam nasipse. Benim göbüş şekil almaya başladı artık :CüvCüv:

evet sanki adet olacakmışım gibi olurdu,işte adet oluyorum derdim ama olmazdım ve sanci geri giderdi.. çok hafif sancılar gidip gelirdi bende.. 9.haftanıniçine girdik bende hala oluyo

Kıslar banyo olayına yatma olayına çok takılmayın ilişki boşalma esnasında yeteri kadar sperm içeri gidiomuş zaten ben 10-15 dk yatıodum sonra wc gidiodum bazen hemen bazen yatarken banyo yapıodum ama kesinlikle sabaha kadar öle yatmadım kafanızın boş olması ve orgazm olmanız en önemlisi orgazm olunca oluşan sıvı spermleri rahme taşıyormuş o yüzden kadın çok önemli

nasıl bekliyom bide siz bana sorun:)ben çok su tüketiyorum canlarım öle tuvaletimi tutamam ki uzun süre..sabah en sağlıklısı olur benim için mecburi tutuyom ya gece:))bu arada gün içinde çok su içmeme rağmen idrarımın rengi koyu bu beni heveslendiriyo ama bilemiyorum ara ara karnım ağrıyo sanki hasta olcam gibi korkuyorum da ...üfff bilemiyom işte bugünde geçsin öle yapacam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…