Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

tesekkür ederim canım bunu ögrendigim iyi oldu ben hep tamamını kullandım bidahakine dedigin gibi yapıcam

ayyy ne güzel şeyler anlatıysnuz kalp atışları felan inşllh bizde böyle şeyleri anlatacağımız günler de gelir

kızlar banada dua edin teste pozitif çıktı zaten ama ilaç etkisi var diye bir daha yapacağımm.bende hep size dua ediyorum rabbim hep gönlüze göre versin

canım ne zaman yapcan testi tekrar inş hamişsin canım o günde yazmıştım benim içime öyle doğuyo :)

aman dikkat et canım sakın is falan yapıpta kendini yorma şakkıdı sen calısıyormuydun yoksa ev hanımımıydın
Çalışıyorum canım ben o yüzden ancak eve gidince dinleniyorum :çok üzgünüm:

offff resmen adet sancısı cekiyorum ama gelen bişi yok ((
hamilelerdeki agrı bu kadar cok degildir heralde (
Canım benimde çok sancım olmuştu hemde o kadar çokki kesin kırmızılar gelecek dedim ama bebişim geldi. Ağrı güzel bişey kafan atakma dikkat et şu ara kendine süprizzzzz

Benim öyle bi lüksüm yok şuan işyerimden de izin alamam ki sadece ALLAH ıma dua ediyorum korusun yavrumu diye bide elimden geldiğince kendim dikkat ediyorum ama :çok üzgünüm: Ayy bende kalp atışını duymadım daha duysam ne kadar heyecanlanırım kim bilir. Sende dikkat et meryemmeryem bebişin iyidir inşallah, evdeysen benim yerime de dinşen bazen nasıl uyku bastırıyor ay diyorum şimdi evde olsam ama nerde yüzümü yıkayıp işe devam senağlama

ayyy ne güzel şeyler anlatıysnuz kalp atışları felan inşllh bizde böyle şeyleri anlatacağımız günler de gelir

tabi sizde yaşayacaksınız bu günleri canım inşallah.. hep rahat olun strese girmeyin en önemli yapmanız gereken şey bence..bende her ay böyle beklerken herkes derdi rahat ol diye ,gerçektende olumlu düşünmek ve rahat olmak gerekiyormuş..umarım en kısa zamanda sende güzel haberler verirsin

kıslarrrrrrrr yarın ne çıkarsa çıksın yapıcam testi zaten ertesi gün adet tarihim varsa çıkar.karnımdan acayip sesler gelmeye başladı :) bu gece meraktan çatlamazsami iyi

inşaallah sever ya ceylan a sordum ben iğneden sonra 11 gün geçtide test yaptım dedi silik dahi çıkmamış.beim 13 gün geçtiğinde yapmıştım.yarın sabah yapacağım ama.hiç ümidim yok.

canım bende çalışıyorum da bizim kendi turizm şirketimiz var o yüzden biraz rahatım izin konusunda..ama doktorum bana rapor vermişti mecburen dinlendim.. evt zaman zaman uykusuzluk yorgunluk oluyo yaa.. allahım sağlıklı günler versin bize..diğer arkadaşlarada bbebek versin

kıslarrrrrrrr yarın ne çıkarsa çıksın yapıcam testi zaten ertesi gün adet tarihim varsa çıkar.karnımdan acayip sesler gelmeye başladı :) bu gece meraktan çatlamazsami iyi

İnşallah gülşah anlaşıldı sen duramıyacaksın yap madem bize de yaz hemen inşallah güzel haberle dönersin lülülülülülü

aminnn inşllh mart hepimize uğurlu gelicek bizde burda hamileyz diycezzzz:lepi::enbuyukkk:

İNŞALLAH. Kızlar ben çıkıyorum yarın görüşürüz Şeniz

kızlar ben cıkıyorum test yapacak olanlar insallah pozitif sonuc alırlar
herkese iyi aksamlar diliyorum iyi bakın kendinize haaa

kıslarrrrrrrrr görüşmek üzere kendinize çok ii bakınnnnn öpüyorum hepinizi. yarın belkide hamiş olarak gelirim inşallahhhhhhhhh. testi sabah yapıcam dua edin benim için lütfennnnnn

hamıle arkadslarımı tekrar tebrık edıyorumkaydirigubbakcemile3darısı bızlere inşallah kızlar özel bı kür falan uyguladınızmı hamıle kalmak ıcın

evet canımmmmmmm...zaten aksaamda cok hastaydım...testı yaptıktan sonra aradım...canım ben cok kotuyum hemen geldedım....zaten 5 dk yol...hemen geldı neoldu canımmm dedı....sonra bende testı cebıme koymustum .sarıldım bu hastalıgım 8 ay boyunca gecmeyecek dedım.bı sasırdı testı gosterdım...benı havalara ucurdu..ıste bole..oglumda cok sevınıyo..anne hadı artık kkardesım olsuda oynayalım dıyooo...super bı duygu yaaaa.Allahım sanada yasatsınnnnnn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…