Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

folbiol folicasit var plusun içinde folicasit+calsiyum var
handancım sana vitaminde verecek sponra

Arkadaşlar sizin ne kadar gününüz kaldı.Benim son 5 gün.Oyalanacak bişeyler bulmam lazım.Kan testi yaptırmak istemiyorum çooooooooooooooooooook moralim bozuluyor orda 0.0 görünce.

Ya arkadaşlar ben çok kötüyüm ya belim tutmuyooooo :KK43:(((((
çok ağrıyo ya işteyim işlerimde var izin alıp gidemiyorum da offff şimdi koltuğa uzandım biraz ama fayda etmedi yaaaaa:KK43:((((((((((((

Çok geçmiş olsun severcim, neden belin agrıyor ki?
dikkat et kendine, işlerin yarına kalamaz mı, o halde çalışman zor olur

Arkadaşlar sizin ne kadar gününüz kaldı.Benim son 5 gün.Oyalanacak bişeyler bulmam lazım.Kan testi yaptırmak istemiyorum çooooooooooooooooooook moralim bozuluyor orda 0.0 görünce.

24 günüm var kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

herkese teşkürler iiymiş fiyatı ben dra ilthap için gttiğimde srmuştum istediğn zamn başla demişti bide bana ankarada bi dr kan demr ve folkast içiern bi ilaç wermişti

bidahaki randevumda tam kansayımı idrar testi felan istedi sanırım onlara göre vitamin vercek ceylancım bi geleydi 16mart daha çok var

ikili test yaptırmasammı diorum bişe çıksa bile allah korusun aldırmam ben bebegimi zaten bu testlerin dogruluk oranı %100 degil testler temizde çıksa kesin degil kötüde çıksa kesin degil e neden yaptırıoz o zaman :S

merhaba arkadaslar
benim bundan 7 gun önce pembe bi kanamam olmuştu lekelenme gibi geçmişti. bugun adet olmam gerek normalde.
sık idrara gidiyorum ve cok uyuyorum , bu sabah uyandıgımdada belim ağrıyordu cokk
acaba hamilemiyimdir :S

Çok geçmiş olsun severcim, neden belin agrıyor ki?
dikkat et kendine, işlerin yarına kalamaz mı, o halde çalışman zor olur

canım allah razı olsun nedenini bi bilsem haftasonu ağır kaldırmıştım ancamı acısı çıkıyo regli zamanım ondanmı ağrıyo anlamadımki :çok üzgünüm:

merhaba arkadaslar
benim bundan 7 gun önce pembe bi kanamam olmuştu lekelenme gibi geçmişti. bugun adet olmam gerek normalde.
sık idrara gidiyorum ve cok uyuyorum , bu sabah uyandıgımdada belim ağrıyordu cokk

Canım inşallah.Test yaptırsana nasıl durabiliyorsun hala

bidahaki randevumda tam kansayımı idrar testi felan istedi sanırım onlara göre vitamin vercek ceylancım bi geleydi 16mart daha çok var

ikili test yaptırmasammı diorum bişe çıksa bile allah korusun aldırmam ben bebegimi zaten bu testlerin dogruluk oranı %100 degil testler temizde çıksa kesin degil kötüde çıksa kesin degil e neden yaptırıoz o zaman :S

İnşallah canım benimde günüm 22 Mart kaydirigubbakcemile3

yine doktor zamanıma denk gelio hemen hemen senin adet ceylancım:)))) inş ben bebişimi görürüm seninde bebişn göbişine yerleşmiş olur:Saruboceq:

alisia inş hamişsindir canımm büyük ihtimal ölesin bence:))

ama herkesin belirtilerini okuorum hemen her hamile gogusler cok sismisti cok aciyodu filan diyor bende hic ole bisi yok o yuzden heveslenmemek icin test yapmıyorum yani. cunku hamile olsam goguslerde değişiklik olurdu ama bende yokk:1no2::1no2:

Bence bu göğüslerdeki belirti herkeste olmaz.Hadi bir test yaptır alisia biz de evinelim sen de :)

ama herkesin belirtilerini okuorum hemen her hamile gogusler cok sismisti cok aciyodu filan diyor bende hic ole bisi yok o yuzden heveslenmemek icin test yapmıyorum yani. cunku hamile olsam goguslerde değişiklik olurdu ama bende yokk:1no2::1no2:

kıss sakın öle düşünme benim hiiçç gögüslerim şişmedi biliomusun acı macı hiçbişi yoktu gögüslerimde sadece kasık ve bel agrılarım vardı gögüslerim gayet normaldi herkesin degişio bunlara takılma ccanım inş hamişsin benim adetim gecikince gögüslerim acımaya başladıyerimseniben

Bence bu göğüslerdeki belirti herkeste olmaz.Hadi bir test yaptır alisia biz de evinelim sen de :)

:Saruboceq::Saruboceq: yani insallah ama bu ay pek ümidim kalmadıgı için çok öle hergun calışma olmadı o yuzdende bu ay kesin olmaz gözüyle bakıodum olursa ne enteresan olur
şimdi bugunude yarınıda atlatayım en azından gecikme olsun öle yapayım test diyorum heveslenmek istemiyorum hala :1rolleyes:

merhaba arkadaslar

canım benimde öle lekelenme oldu geçen hafta ve kesildi inşallah hamişiz:CüvCüv:

X