Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar yazılarınızı okuyodum bırden başım dondu,,suan da donuyo,,hayırdır inş..belırtı olabılır mı yoksa başka bışeyden mı kaynaklı..cok kotu oldum bırden.bılgınız var mı..korktum da bırden cokk donuyo
kızlar testi yaptım ama malesef yine negatif. tüm belirtilere falan inanmıyorum artık. nasıl psikolojiktir anlamadım göğsümdeki damarlar,şişmeler,kasık batmaları bunlar hep uydurma değildiki. adet olamadığım için herhalde. gelen bir adet de yok. gelsede doktor çağırmıştı ona gitsem testler yapılsa. belki daha yeniyim diğerlerine haksızlık yapıyorum ama çok üzülüyorum kendimi hazırlamıyım diyorum olmuyor son günlere gelinince insan ister istemez düşünüyor kendimi rahat bırkatım bu ay düşünmedim gezdim tozdum örgü ördüm kafa dağıtmaya çalıştım gene olmadı. silik bir çizgi bile yok. inşallah sizler hamile kalırsınız tez zamanda.
fd7 ne oldu sanaaaaaaaaaaaaa
asunun ne denediğini biri anlatabilir miiiiiiiiii
kızlar testi yaptım ama malesef yine negatif. tüm belirtilere falan inanmıyorum artık. nasıl psikolojiktir anlamadım göğsümdeki damarlar,şişmeler,kasık batmaları bunlar hep uydurma değildiki. adet olamadığım için herhalde. gelen bir adet de yok. gelsede doktor çağırmıştı ona gitsem testler yapılsa. belki daha yeniyim diğerlerine haksızlık yapıyorum ama çok üzülüyorum kendimi hazırlamıyım diyorum olmuyor son günlere gelinince insan ister istemez düşünüyor kendimi rahat bırkatım bu ay düşünmedim gezdim tozdum örgü ördüm kafa dağıtmaya çalıştım gene olmadı. silik bir çizgi bile yok. inşallah sizler hamile kalırsınız tez zamanda.
ceylan cım nhb canım nasılsın
başım bırden cok kotu donmeye başladı canım cok korktum,,şimdi hafıfledı fakat devam edıyo..cok korktum bırden donunce,,uzattım ayaklarımı şimdı geçmesını beklıyorum.ne oldu anlamadım kı kımse bışey de yazmadı:çok üzgünüm: