Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Asuuuuuuuuu ve Esteryaaaa çoooook tebrik ederiiiiiim....

çok sevindim.. sağlıkla doğurunn emii...

İnşallah bizimkiler de artık gelir teyzeleriii... evde yalnızımm onuuu bekliyorummmmmmmm gelsiinnn...

günaydın fıstılkar nasılsını bakalım....
2 tane hamilemiz var tebrik ediyorum onları bugün benim regl günüm ama henüz olmadım
inş olmamda bana da şubat uğurlu gelmiştir inş...:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

severcim yaptım ahahah %60 erkek çıktı canım alla alal ama bi kaç soruyu cevaplamadım çünkü karnım daha büyümedi cevapladıklarımla böle çıktı bakalım makas bıcakmı dogru çıkacak çin takvimimi bu testmi:))))) saol canım ugraştırdım senide:)

ay çok güldüm onancım :teytey: kız jet hızıyla gelse yerleşemez bukadar kısa zamanda dur daha son iğnemi dün yaptırdım :eek: bak bide diyosunki bişey hissetmiyorum hissediyosun işte bebbişin bacağına ağrı göndermiş annecim ben burdayım diyo sana her ağrıyı ondan gelen bir işaret bil. ne güzel ne güzel :sm_cool::sm_cool:
Öyle kedicim o benimle olsun da ben her ağrıya razıyım kaydirigubbakcemile2

hehe wallahi yetistin iyi oldu ama hihoyyyt
biraz mide bulantım var benim. gun boyu ara ara yokluo.baska bi sıkıntım yok simdilik.
kıs 7 haftalık mı seninki:1shok: eminmisin?
benim ctesi 8 olacak.ne cabuk yetistin bana kaydirigubbakcemile3
Yaa ben yanlış yazmışım aceleyle 5+7 yazıcağıma sadece 7 yazmışım kaydirigubbakcemile3
6.Hafta doluyor bugün hihoyyyt son adet tarihim 15 ocak yanlış hesaplamadım heralde de mi :uhm:
Yetiştim buket ALLAH izin verdi geldi annesine kuzum AY ANNE derken içim cız ediyor benim çok duygulanıyorum senağlama

Asuuuuuuuuu ve Esteryaaaa çoooook tebrik ederiiiiiim....

çok sevindim.. sağlıkla doğurunn emii...

İnşallah bizimkiler de artık gelir teyzeleriii... evde yalnızımm onuuu bekliyorummmmmmmm gelsiinnn...

cok sagol canımmmm darısı basınıza....bu ay yaptıgım seylerı yazmıstımmmm okudun muuu

severcim yaptım ahahah %60 erkek çıktı canım alla alal ama bi kaç soruyu cevaplamadım çünkü karnım daha büyümedi cevapladıklarımla böle çıktı bakalım makas bıcakmı dogru çıkacak çin takvimimi bu testmi:))))) saol canım ugraştırdım senide:)

makas bıcak nasıl oluyoooo

Asuuu sayfa kaçtaaa canım hemen bakayımmm insallalah bana da (hepimize ) ugurlu gelr... ben hamileyi görünce hemen son sayfaya atladıım :)

slm kızlar ben de geldim....nasılsınız bugün???adet tarihim 24 şubattı ve ben hala olmadım :)) inşallah da olmam..sabırsızlıkla bekliyorum inşallah bi kaç gün sonra bende müjdeli haberi veririm sizlere...o kadar sabırsızım ki geciktiğini bile sizlerle paylaşmak istedim:)))

ÇOk saolun kızlarrrrr Asu teşekkürler............ Hmen denicemmmmmmm
adacayı yağını anlamadım sürüyormuyuz?

ÇOk saolun kızlarrrrr Asu teşekkürler............ Hmen denicemmmmmmm
adacayı yağını anlamadım sürüyormuyuz?

canım adetım bıttıkten sınra 1 hafta yapılıyo....ıltıhabı alıyormus tuplerdekı falan....ben pamuga surdum adacayı yagını...rahmıme tanpon seklınde yaptım...3.gum pamuk acık kahve gıbı oldu....sabah 10 gıbı kodum aksam 5 e kadar falam 1 hafta yapılıyo....

günaydın kızlar nasılsınız bugün? ben bugün hastayım ateşim var hemde canım sıkkın. adetim gecikti ama benim yine psikolojik olabileceği aklıma geliyor. çünkü herhangi bir kesin belirtim yok. bel ağrım v.s de geçti. kasığımda batma var ama ters hareket yapmamdan kaynaklanıyor sanıyorum. evde test var ama canım yapmak yine hüsrana uğramak istemiyor. tüm moralim bozuldu.

X