- 18 Kasım 2008
- 7.321
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
asucum işim vardı şimdi yazabililiyorum 4+2 çıkıosun sen canım dogum tarihi 2 kasım:)))
Öyle kedicim o benimle olsun da ben her ağrıya razıyım kaydirigubbakcemile2ay çok güldüm onancım :teytey: kız jet hızıyla gelse yerleşemez bukadar kısa zamanda dur daha son iğnemi dün yaptırdım bak bide diyosunki bişey hissetmiyorum hissediyosun işte bebbişin bacağına ağrı göndermiş annecim ben burdayım diyo sana her ağrıyı ondan gelen bir işaret bil. ne güzel ne güzel :sm_cool::sm_cool:
Yaa ben yanlış yazmışım aceleyle 5+7 yazıcağıma sadece 7 yazmışım kaydirigubbakcemile3hehe wallahi yetistin iyi oldu ama hihoyyyt
biraz mide bulantım var benim. gun boyu ara ara yokluo.baska bi sıkıntım yok simdilik.
kıs 7 haftalık mı seninki:1shok: eminmisin?
benim ctesi 8 olacak.ne cabuk yetistin bana kaydirigubbakcemile3
Asuuuuuuuuu ve Esteryaaaa çoooook tebrik ederiiiiiim....
çok sevindim.. sağlıkla doğurunn emii...
İnşallah bizimkiler de artık gelir teyzeleriii... evde yalnızımm onuuu bekliyorummmmmmmm gelsiinnn...
severcim yaptım ahahah %60 erkek çıktı canım alla alal ama bi kaç soruyu cevaplamadım çünkü karnım daha büyümedi cevapladıklarımla böle çıktı bakalım makas bıcakmı dogru çıkacak çin takvimimi bu testmi:))))) saol canım ugraştırdım senide:)
ÇOk saolun kızlarrrrr Asu teşekkürler............ Hmen denicemmmmmmm
adacayı yağını anlamadım sürüyormuyuz?