Erken gidin kızlar enazından 1 ay yumurtalık takibiyle düzenli çatlayıp çatlamadığını öğrenmiş olursunuz ben 6 aydan sonra gittim 1 sene dedim çünkü ondan önce desemde yüzüme bakmadılar alay etti doktorlar daha çok yeni diye..Daha sonra neler neler çıktı Şükür dermanı çaresi vvar..
canım annen bizlerede dua etsin koca bir liste ver canım liste büroda özel mesaj atarmısın yeni tarihini sabah yazıyım buaralar dalgınım Cumartesi günü hsg çekileceğimde 11.30 ta
canım gecen ayda adetim biraz gecikti 6 mart falandiye bekliyorum bakalım
canım annen bizlerede dua etsin koca bir liste ver canım liste büroda özel mesaj atarmısın yeni tarihini sabah yazıyım buaralar dalgınım Cumartesi günü hsg çekileceğimde 11.30 ta
kızlar ben kacar
cıkmak zorundayım birazdan esim gelecek
ceylanım yaa senin hiç şikayetlerin varmıydı düzensizlik falan gibi ölesinemi gittin
yumurtlama dönemin yeni bitmiş galiba ya da bitmek üzere o zaman...belki de dediğn gibi olabilir hakkında hayırlısı olsun canım...kaydirigubbakcemile2
Canım ben evliliğimin ilk yılında ilk zamanlarında 3.5 cm kistim vardı ama alttan muayene vajinal ultrosonla bakmadılar neyse 3 gün hastanede yattım ilaçla geçti daha sonra korunmayı bıraktım dr.gittim genel kontrol için 3-4.ayımda plokistik diyince bekle dedi 2 ay bekledim derken bu böyle olmuyor dedim 5.kez dr.umu değiştirerek bi bayana başladım ve bir bir sorunlar çıktı plokistik yokmuş vardı da belki soğan suyunu çok uyguladım o yüzden kayboldu derken Folükül yapıları var dedi büyümüyyor çatlamıyor diyince tedavimiz başladı işte bu da 8.ay yani mart
mantar ne de kist gebeliğe engel değil.......