Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Canım benim Burda oluyorum da fazla takılamıyorum Eşim evde ben burda kaydirigubbakcemile3
İyilik neolsun yeni tertip klomene başladım hakkımızda hayırlısını versin :1hug:

sen çok erken regl oldun galiba dimi canım...neyse hayırlısı olsun mart kedileri dışarda biz evde..:roflol: kaydirigubbakcemile3

sağol cnm umarım öyledr

bayagı hamis varmıs ya ne güzel subat patlaması devam etmis yani napalım bizde mart ayını bekleyelim mart kedileri oluruz bizde:dance:
canım cktınmı bilmiyorum ama bisi sorcam su yerlesme kanaması ne kadar oluyo

bu kişiden kişiye değişir yakamozcum..benim sadece regl günümde bir iki damla gelip kesilmişti..

Size anlattım bilmiyorum bizim apartmanın önünde devamlı bir kedi var yılda 2-3 defa doğurur Geçenlerde yine apartmanın girişinde bir baktım karnı davul aha dedim yine mi hamile kaldın biraz sürtünde ben ve kızlarda kalalım dedim Kedicik miyav dedi Daha fazlasını beklemiyordum zatenkaydirigubbakcemile3 Bende inat ettim o ara da cerin arkadaşımız yeni sloganımızı zaten demişti ya ^^Şubat kaşıntısına yetişemedik bari mart kedilerine yetişelim kızlar ^^Bakalım mart bitince ne bulacağız kaydirigubbakcemile3
Apartmandaki kedi uğurlu gelirse üçüzler dördüzler çıkar bu topicten bu ay

sen çok erken regl oldun galiba dimi canım...neyse hayırlısı olsun mart kedileri dışarda biz evde..:roflol: kaydirigubbakcemile3
Canım ben 2 ay kadar stresten adet olamamıştım şimdi ise 29 günde oldum Hiç üzülmedim demekki adet döbgüm kısalıyor normalde 33 günde bir oluyordum Şükür demekki meleğim bir adım daha yaklaştı ben çok umutluyum 8.aya girsemde
bayagı hamis varmıs ya ne güzel subat patlaması devam etmis yani napalım bizde mart ayını bekleyelim mart kedileri oluruz bizde:dance:
canım cktınmı bilmiyorum ama bisi sorcam su yerlesme kanaması ne kadar oluyo
Sor canım yerleşme kanaması kahverengi akıntılı gelir su gibi tortu olmamalı birkaç gün sürebilir
kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrr
kırmızı kar yedim gene((((

Üzülmek yok kedilere yetişek gızzzkaydirigubbakcemileyürü geliyorsun benlekaydirigubbakcemile3

ceylan cım kedi gibi olursak yandık vallah naparız ben kendim zaten ufacık tefecigim 3- 4 bebise nasıl bakarım ama yinede tabiki hakkımızda hayırlısıysa olsun bakarsın okadar uslu olurlarki hic yormazlar annelerini

inşallah ceylanım inşallah yaa
sen haklı çık mart için inşallah bu arada yaz bakalım 23 martı o listeye son yazışın olsun inşallah
hepimiz sevinelim martta allahım
anam umreye gidiyo 5 martta oda dua etcek tamamdır bu mart işi

Erken gidin kızlar enazından 1 ay yumurtalık takibiyle düzenli çatlayıp çatlamadığını öğrenmiş olursunuz ben 6 aydan sonra gittim 1 sene dedim çünkü ondan önce desemde yüzüme bakmadılar alay etti doktorlar daha çok yeni diye..Daha sonra neler neler çıktı Şükür dermanı çaresi vvar..

canımm uzulmee,,bı daha kı sefere inş..dualarımız senınle,,lutfen uzulme ama:teselli::1hug:

canımsın benim şimdi üzülmüyorum sizle konuşmak ii geldi beklicez bakalım hayırlısı nezamansa o zaman inşallah:Saruboceq:

canım annen bizlerede dua etsin koca bir liste ver canım liste büroda özel mesaj atarmısın yeni tarihini sabah yazıyım buaralar dalgınım Cumartesi günü hsg çekileceğimde 11.30 ta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…