Canım benim Burda oluyorum da fazla takılamıyorum Eşim evde ben burda kaydirigubbakcemile3
İyilik neolsun yeni tertip klomene başladım hakkımızda hayırlısını versin :1hug:
valla bende bılmıyorum kı hamış var mı....ben beklıyorum canım 3 martıı,,inşş olmam fakat hıç belırtımde yok,,,hıssettırmeden mı gelıyo yoksa bebişimkaydirigubbakcemile3
canım normal ya bendede yokkk,,,ılle belırtı olacak dıye bışey yok kı,,,inş karnındadır bebişin:CüvCüv:
bayagı hamis varmıs ya ne güzel subat patlaması devam etmis yani napalım bizde mart ayını bekleyelim mart kedileri oluruz bizde:dance:
canım cktınmı bilmiyorum ama bisi sorcam su yerlesme kanaması ne kadar oluyo
gncam üzülme ya bidahakine insallah
yazamamışım bile kart demek istedim
bu kişiden kişiye değişir yakamozcum..benim sadece regl günümde bir iki damla gelip kesilmişti..
yazamamışım bile kart demek istedim
Canım ben 2 ay kadar stresten adet olamamıştım şimdi ise 29 günde oldum Hiç üzülmedim demekki adet döbgüm kısalıyor normalde 33 günde bir oluyordum Şükür demekki meleğim bir adım daha yaklaştı ben çok umutluyum 8.aya girsemdesen çok erken regl oldun galiba dimi canım...neyse hayırlısı olsun mart kedileri dışarda biz evde..:roflol: kaydirigubbakcemile3
Sor canım yerleşme kanaması kahverengi akıntılı gelir su gibi tortu olmamalı birkaç gün sürebilirbayagı hamis varmıs ya ne güzel subat patlaması devam etmis yani napalım bizde mart ayını bekleyelim mart kedileri oluruz bizde:dance:
canım cktınmı bilmiyorum ama bisi sorcam su yerlesme kanaması ne kadar oluyo
kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrr
kırmızı kar yedim gene((((
benim regl daha cok var yumurtlamadan sonra yerlesme kanaması diyolar benimde biraz bi söyle pembemsi bi kanamam oldu o mu acaba dedim
canımm uzulmee,,bı daha kı sefere inş..dualarımız senınle,,lutfen uzulme ama:teselli::1hug:
kaç günün var regline canım...
inşallah ceylanım inşallah yaa
sen haklı çık mart için inşallah bu arada yaz bakalım 23 martı o listeye son yazışın olsun inşallah
hepimiz sevinelim martta allahım
anam umreye gidiyo 5 martta oda dua etcek tamamdır bu mart işi