İşte benim bir sorunum da bu.Yani benim normal zamanda da adet öncesi göğsüm ne ağrır ne sızlar.Ben nasıl anlayacağım????CADIARZU
hamilelikte göğüsler çok belirgin bir belirtiymiş ama adet öncesi göğüs ağrılarına çok benziyor sizce bu ikisi nasıl ayırılır??bileniniz var mı????
gece biraz şok oldum ama biraz sancım dışında iiym sen nasılsın
evet okudum canım boşver takılma hiç..kaydirigubbakcemile2 marta inşallahh :ecrin_bebek:
insallah olmazsın canım az kalmıs zaten birazcık sabır evet bazen hic belirti olmadan olabiliyo kisiden kisiye bünyeden bünyeye degisiyor
evet marta bomba gibi grmek lazım gece regli oldıktan sonra rüyamda kucağımda bebek taşıyodum hayrdr inşllh
kardeln ilk gebeliklerde belirti olmayabilir..Çok örnek var
Ben çıkıyorum Elma Şekerlerimmm........
cok şükür rabbımm bu ay sabrı verdı içime,,sabırla huzurla beklıyorum gunumu..inş hamıleyımdır,,değilsede onumuzdekı aylarda inşş..hayırlısı ne zamansa o zaman gelsın...ben bu konularda acelecılık yapmayı olumsuz duşünmeyı doğru bulmuyorum..rabbım hayırlısını versın...hepimizee:Saruboceq:
ceylan hoşgeldin fıstık..a.s. görüşemiyoruz hiç sen genelde akşamları burda olmuyorsun...kaydirigubbakcemile2
yakamoz12 sana yazdım ileti senin üstüne çok var Son hatırladıklarımı diyim Listemiz Büromda çünkü sana yollamak isterdim Neysee BeyazZ Fatima38 Nesli başka kim vardı Onan filan var kimleri bilmiyorsun acaba..