Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

İşte benim bir sorunum da bu.Yani benim normal zamanda da adet öncesi göğsüm ne ağrır ne sızlar.Ben nasıl anlayacağım????CADIARZU

hamilelikte göğüsler çok belirgin bir belirtiymiş ama adet öncesi göğüs ağrılarına çok benziyor sizce bu ikisi nasıl ayırılır??bileniniz var mı????

kıslarr bu kadar takılmayın lutfen,,sters yapmayın...ayıramıyosanız ıksı arasındakı farkı bı 5 gun geç ogrenırsınız ne olacak..hele bı gelsın adet gununuz-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

Yeni hamilemi sen varken en son kim hamileydi çok hamilemiz var Yakamoz 12

ceylan hg canım sen bilirsin kactır soruyorum ama cvp alamdaım bayadır yoktum ben hamis varmı

selam güzeller nasilsiniz?
benden iki saat önce pempemsi bi lekem oldu.. 22sindede kahverengi olmustu.. ama simdi bisey yok... Adetim dündü olamiyorum.. insallah bebisim gelir onun belirtisidir.. hamilelikte bu lekenlenmeler ne kadar sürüyor acaba

SAĞOLUN KIZLAR
Bu arada tam kulüpkolik oldum çıkım ya..
eşim evde ben burdakaydirigubbakcemile3

ceylan hoşgeldin fıstık..a.s. görüşemiyoruz hiç sen genelde akşamları burda olmuyorsun...kaydirigubbakcemile2

insallah olmazsın canım az kalmıs zaten birazcık sabır evet bazen hic belirti olmadan olabiliyo kisiden kisiye bünyeden bünyeye degisiyor

cok şükür rabbımm bu ay sabrı verdı içime,,sabırla huzurla beklıyorum gunumu..inş hamıleyımdır,,değilsede onumuzdekı aylarda inşş..hayırlısı ne zamansa o zaman gelsın...ben bu konularda acelecılık yapmayı olumsuz duşünmeyı doğru bulmuyorum..rabbım hayırlısını versın...hepimizee:Saruboceq:

yakamoz12 sana yazdım ileti senin üstüne çok var Son hatırladıklarımı diyim Listemiz Büromda çünkü sana yollamak isterdim Neysee BeyazZ Fatima38 Nesli başka kim vardı Onan filan var kimleri bilmiyorsun acaba..

haklısın canım olumlu olmak lazım elbet olacak

ceylan hoşgeldin fıstık..a.s. görüşemiyoruz hiç sen genelde akşamları burda olmuyorsun...kaydirigubbakcemile2

Canım benim Burda oluyorum da fazla takılamıyorum Eşim evde ben burda kaydirigubbakcemile3
İyilik neolsun yeni tertip klomene başladım hakkımızda hayırlısını versin :1hug:

bayagı hamis varmıs ya ne güzel subat patlaması devam etmis yani napalım bizde mart ayını bekleyelim mart kedileri oluruz bizde:dance:
canım cktınmı bilmiyorum ama bisi sorcam su yerlesme kanaması ne kadar oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…