Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

bende çalışmalara başlıcam artık:)incir kuru keçi boynuzu kuru uyguluyoz bakalım bu ay sonuç ne olcak:)))

merhaba arkadaslar

benim yarın adet olmam lazım, dun aksam kan testiyaptırdım beta hcg 156 cikti
doktor dusuk buldu , normal bir gebelikmi ancak cmtesi anlayabiliriz dedi..
bi garip oldum

günaydın canım belki geç döllenme olmuş olabilir hayırlısı olsun inş yükselir ve sende tahta oturursun :)

vallahi değer olarak bilmiyorum bende adet gününde yaptırmışsın ve doktorunda düşük demiş ona göre yorum yapmıştım iyiymiş o zaman bak fatima38 var oda hamiş ona sor biliyodur belki buarada günaydın kıssslar hoşgeldiniz

cok sagol canım,
bir arkadasım ise bence bu deger yuksek ikiz bile olabilir dedi kafamkarıstı

Ay hadi inşallah canım ya..:dance: bana da yüksek geldi değerin..:teytey:geçenlerde nerde okuduğumu hatırlamıyorum ama birinin ki 80 küsür çıkmış dr.kesin hamilesin demiş..bence de hamilesin canım.:CüvCüv:. hayırlı olsun..bizi de dualarında unutma lütfen..:Saruboceq:

iiym mart ayını beklyrmkaydirigubbakcemile3sen nasılsın

iyiyim ben cuma gunu adet olmam lazım dun aksam kan testi yaptırdım 159 cıktı doktor dusuk buldu, cmtesi tekrar gel dedi. bir arkadas ise daha adetin gecmeden cok yuksek
ikiz bile olabilir dedi kafam karıstı

canımcım Allah herkese nasip etsin dualarim sizinle , daha adetime iki gun vardi 159 cikti acaba dis gebelik mi? birtuhafim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…