Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

3 Martta adet olmamam gerekiyor.Bende hiç belirti yok normal mi?

canım senle aynı gunu beklıyoruz benım 2. ayım ve bendede en ufak bıı belırtıı yok?-tatlicadiarzu-
ama normal bence,,herkesın aynı olmuyomuş,,kımının erkenden başlarmış,,kımı 3 aya kadar hıç bışey hıssetmezmış...inş ıkımızde oyleyızdır

canım bende 10 gündür giremedim hic haberim yok kim hamis senin bilgin varmı
bende bisi yok sende ne var ne yok regl mi bekliyosun

3 Martta adet olmamam gerekiyor.Bende hiç belirti yok normal mi?

canım bende aynı sorunun cvbını merak edıyorum kızlar benımde adet tarıhım 4 mart arkadasım gıbı ne adtee daie nede hamılelıge dair hiç belırtım yok öncesınde olurdu normalmı sızce:uhm:

fd7 ben de arkadaş arıyordum kendime.İnternettenhesaplamalar yapmaktan bıktım.Bir yerde yumurtlama günü ilk 12 17 gün arası diyor başka yerde gelecek adetten önceki 14. gün kafam karıştı.Yerleşme kanaması varmış bende o da yok.Hayırlısı diyelim.

hamilelikte göğüsler çok belirgin bir belirtiymiş ama adet öncesi göğüs ağrılarına çok benziyor sizce bu ikisi nasıl ayırılır??bileniniz var mı????

kaçıncı denemen canım...ılk ay bızde hesapladık falan olmadı..bu ay hıç takmadım ben,,bakmadım yumurtalama gunune falan...uğraşınca sters oluyosun bu sefer olacağı varsa olmuyoo...hayırlısı dedım bende senın gıbı,, ne zaman gelırse bebişimiz başımızın ustunde yerı varr:ecrin_bebek:adetım yaklaştı ya son gunlerde bı dınledım kendımı hiç mi hiçç belırtım yok yanı,,ama dert etmıyorum acıkcası...sende cokk takılma canım...ama inşş hamıleyızdırrrr...:):CüvCüv:

hamilelikte göğüsler çok belirgin bir belirtiymiş ama adet öncesi göğüs ağrılarına çok benziyor sizce bu ikisi nasıl ayırılır??bileniniz var mı????

İşte benim bir sorunum da bu.Yani benim normal zamanda da adet öncesi göğsüm ne ağrır ne sızlar.Ben nasıl anlayacağım????CADIARZU

canım bende 10 gündür giremedim hic haberim yok kim hamis senin bilgin varmı
bende bisi yok sende ne var ne yok regl mi bekliyosun
valla bende bılmıyorum kı hamış var mı....ben beklıyorum canım 3 martıı,,inşş olmam fakat hıç belırtımde yok,,,hıssettırmeden mı gelıyo yoksa bebişimkaydirigubbakcemile3
canım bende aynı sorunun cvbını merak edıyorum kızlar benımde adet tarıhım 4 mart arkadasım gıbı ne adtee daie nede hamılelıge dair hiç belırtım yok öncesınde olurdu normalmı sızce:uhm:

canım normal ya bendede yokkk,,,ılle belırtı olacak dıye bışey yok kı,,,inş karnındadır bebişin:CüvCüv:

Canım benim..Farklı oluyormuş yaşamadım ama herkesin dediğine göre farkediliyormuş ve kasık batması aşağa doru baskı bel ağrısı
gögüsler herkeste aynı belirti yapmaz..

insallah olmazsın canım az kalmıs zaten birazcık sabır evet bazen hic belirti olmadan olabiliyo kisiden kisiye bünyeden bünyeye degisiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…