3 Martta adet olmamam gerekiyor.Bende hiç belirti yok normal mi?
cook teşekkurler kızlar,,ben hıç dumamıştım karbonatı oğrendiğim de iyi oldu,,bırascık içsın bakalım gecırır inşş...telaşımdan sızleri soramadım,,nasılsınız,,belırtısı yoğun olan veya hamış olan var mı?hihoyyyt
3 Martta adet olmamam gerekiyor.Bende hiç belirti yok normal mi?
yakamoz teşekür ederim cevapların için :)
selam kıslarrrr
fd7 ben de arkadaş arıyordum kendime.İnternettenhesaplamalar yapmaktan bıktım.Bir yerde yumurtlama günü ilk 12 17 gün arası diyor başka yerde gelecek adetten önceki 14. gün kafam karıştı.Yerleşme kanaması varmış bende o da yok.Hayırlısı diyelim.
hamilelikte göğüsler çok belirgin bir belirtiymiş ama adet öncesi göğüs ağrılarına çok benziyor sizce bu ikisi nasıl ayırılır??bileniniz var mı????
hg bozocum...))
slm canım
nasılsın..))
valla bende bılmıyorum kı hamış var mı....ben beklıyorum canım 3 martıı,,inşş olmam fakat hıç belırtımde yok,,,hıssettırmeden mı gelıyo yoksa bebişimkaydirigubbakcemile3canım bende 10 gündür giremedim hic haberim yok kim hamis senin bilgin varmı
bende bisi yok sende ne var ne yok regl mi bekliyosun
canım bende aynı sorunun cvbını merak edıyorum kızlar benımde adet tarıhım 4 mart arkadasım gıbı ne adtee daie nede hamılelıge dair hiç belırtım yok öncesınde olurdu normalmı sızce:uhm:
hamilelikte göğüsler çok belirgin bir belirtiymiş ama adet öncesi göğüs ağrılarına çok benziyor sizce bu ikisi nasıl ayırılır??bileniniz var mı????
valla bende bılmıyorum kı hamış var mı....ben beklıyorum canım 3 martıı,,inşş olmam fakat hıç belırtımde yok,,,hıssettırmeden mı gelıyo yoksa bebişimkaydirigubbakcemile3
canım normal ya bendede yokkk,,,ılle belırtı olacak dıye bışey yok kı,,,inş karnındadır bebişin:CüvCüv: