Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

ama bu haber benim psikolojimi bozd cunku hastalansamda 10 gunde surse kendimi hamile sanıyorummirmirmirmir

sol göğsüme arasıra sıklıkla sancı saplanıyor bugün başladı

cnım adet gününe daha var mı yoksa oldunn bitti mi
eğer adetin yakınsa aynı şikayetin bende de olabiliyor bazen
ama eğer batmayla birlikte elleynce acıma falan da varsa hamilelik olabilir seni heveslendirmek istemem
ayrıca üşütünce de bu olbiliyor

olmas cnm ins hamilesindir ins bu ay hepimiz hamile oluruz kocislerde rahatlar benim kocisim cok uzuluyo cunkuuuu

cnım adet gününe daha var mı yoksa oldunn bitti mi
eğer adetin yakınsa aynı şikayetin bende de olabiliyor bazen
ama eğer batmayla birlikte elleynce acıma falan da varsa hamilelik olabilir seni heveslendirmek istemem
ayrıca üşütünce de bu olbiliyor

adetimden önce böyle ağrı olmuyodu elleyincede çok az bi ağrı oluyo ama çok az

bozo85 kıssımm unutma ruyalar ters cıkar ama isimize gelenler duz cıkar allah hayır etsin:CüvCüv:

arkadaşlar kaç kere yazdım bi cvp gelmedi ne olur banada yazın bişeyler ya ağlıcam ama benimde adetime 4 5 gün kadar var ama belirtiler ne zaman ve nasıl başlıyor lütfen banada yazın son adetim30 ocakta oldum inş allah herkese sağlıklı hayırlı bebişler nasip etsin inş adetim gelmez hayal kırıklığına uğramak istemiyorumsenağlama

teşekkürler arkadaşlar verdiiiz cvp lar için. 10 aylık evliyim çalışıyorum. bebeği çok yeni düünmeye başladık. bu ayda böyle gecikince meraklandım doğrusu. hayırlısı inş. tum anne adaylarına sevgiler a.s.

arkadaşlar kaç kere yazdım bi cvp gelmedi ne olur banada yazın bişeyler ya ağlıcam ama benimde adetime 4 5 gün kadar var ama belirtiler ne zaman ve nasıl başlıyor lütfen banada yazın son adetim30 ocakta oldum inş allah herkese sağlıklı hayırlı bebişler nasip etsin inş adetim gelmez hayal kırıklığına uğramak istemiyorumsenağlama

bende aynı durumdayım crstal.. kasıklarım felaket agrıyor normalde reglde bu kadar agrımaz hatta batıyorlar goguslerimde de hasssasiyet var. sanki her an regl olcam gibi oysa daha bir hafta var...

X