Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nasılsınız bakim..güldecim ne var ne yok...!kaydirigubbakcemile2
NE DİYEYİM CANIM YAA..
İİ DİYELİM İİ OLALIM BARİ...
(hoş olamıyorum da.. öylesine işte..)
bugün ne durumdasın..ağrı sancı kaç günün vardı senin..?:uhm:
kıslarr meraba....ya burası yeri değil ama bişi sorucam,,bı tek buraya yazıyorum burda sızlerle gorüşüyorum ya ondan soruyorum..eşimi arkadaşta cıkolatalı pasta yedı dokundu cok kotu mıgdesı bulanıyo..yemegıde cok yemışti...ne yapsak nasıl rahatlar?afedersınız cıkaramıyo da?
kıslarr meraba....ya burası yeri değil ama bişi sorucam,,bı tek buraya yazıyorum burda sızlerle gorüşüyorum ya ondan soruyorum..eşimi arkadaşta cıkolatalı pasta yedı dokundu cok kotu mıgdesı bulanıyo..yemegıde cok yemışti...ne yapsak nasıl rahatlar?afedersınız cıkaramıyo da?
ani hareketlerimde kasıklarım daha da acıyor..ilk defa bu saabah midem ekşidi..tabi ben psikolojıge de bağlıyorum..adetime daha 10 gün var..
güldecim sen yumurtlama hapı ve çatlatma iğnesi olmuş muydun onlarda yapabilir..benneyaptımki
iyi akşamlar kızlar ben bugün hastanye doktora gittim yumurtalıklarımda tembellık var dei doktor böyle bir rahatsızlığı olupta çocuk sahıbı olan arkadaşlarınız varmı arkadaşalr çocuğunuz olmuyorsa özel doktora gidin geç kalmayın
yok canım hiçbirini yapmadım geçen ay doktor ultrasonla bebek varmı diye baktığında yumurtalıklarıma da baktı.iltihap falan da yo ayrıca çatlatma iğnesi yumurtlama hapı felan hayatımda hiç kullanmadım zaten..neden
böyle ağrım var bilmiyorum...sizce?
maden sodası yoksa bir çay bardağı suya birz limon sıkıp bir çay kaşığı karbonat karıştırıp içirebilirsin canım..geçmiş olsun..a.s
canım eczaneye gidebiliyorsanız canım gavıscon diye bir şurup var onu kullanın derim hemen geçiriyor..çok hafif bir ilaç çok büyükbir yan tesiri de yok..
ya da derin derin nefes alması gerek
ya da son çare elini damağına götürüp zorla kusturacak kendini
canım maden suyu rahatlatır bide 1-2 cay kasıgı karbonat yutsun tabi üzerinede su icsin
Arkadaşlar bu ay ovulasyon gününü belirlemek için ateş ölçümü yaptım ve sürekli 36.1 olan ateş ayın yarısnda 36.4lere çıktı şu anda da hala 36.1 e düşmedi.Bazı yorumlarda bunun hamilelik belirtisi olduğu yazıyo ama ne kadar doğru bilmiyorum.Bilgisi olan var mı?????