Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Ceylancım mrb.Benimde 23 marta yazarmısın canım senden 1 gün sonrayım hadi bakalım hayırlısı.Senin kaçıncı deneme canım bu ay?

Yarenaz değiştim canın saolsun bitanem mart hediyesi verirsin inş.ekledim
Yeni arkadaşlarımız hoşgelmişler anlatın biraz kendini kaynaşalım

Merhabalar, Ceylanım ben de 12 marta yazar mısın tatlım.
Kızlar gece rüyamda rüzgaryağmuru görm kendisini değil ama işte rumuzu geldi gözümün önüne test yapacakmış ne çıkacak diye bekliyoruz tam belli olacaktı uyandım, hayırdır inşallah.

Merhabalar, Ceylanım ben de 12 marta yazar mısın tatlım.
Kızlar gece rüyamda rüzgaryağmuru görm kendisini değil ama işte rumuzu geldi gözümün önüne test yapacakmış ne çıkacak diye bekliyoruz tam belli olacaktı uyandım, hayırdır inşallah.

kız ne dion sen amannn allahımmm kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

SELAM KIZLAR. Çok yoğunum sabah girdim ama işler birikince çıktım yazılanları okucam diye iş yapamadım yaw :)

Rüzgaryağmur üşütmüş olmalısın :KK43:

arkadslar ben gecen ay kıstle ugrastım stresten kıst olusmustu adetle beraber gıttı allaha şükür. bır yıllık evlıyım ama esımın görevı dolayısıyla 4 ay ayrı kaldık bu ay bebek ıstedıgımın ıkıncı ayı bu ayda kum olusmus artık bebek ıstıyorum allah hayırlısını versın herkese hazıranda tayıncıyız burdan gıderken bebegımle gıtmek ıstıyorum inşallah dua edelım bırbırımıze kızlar

selam canım ewet öyleyim çok şükür hihoyyyt Hayal0188 senin durumun neydi ben taakip edememişim seni kusura bakma :çok üzgünüm:

Bende 5 aydır bebek istiyorum ama bu ayda olmadı pazartesi adet oldum bakalım artık umutlarım önümüzdeki aya.Senin kaçıncı ayda oldu canım?

Ceylannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Ne böğürüyorsun tmm düzelttim tahttan inince aşağa almayı unutmuşum kaydirigubbakcemile3
Evt canım benimde 6.ay olucak bu ay.Başta korunmuşmuydunuz?Ne kadarlık evlisin?
Korundum yaklaşık 1 sene kadar yasminle yumurtalıklarımda sorun var tedavi oluyorum yaklaşık 2 senelik evliyim
SELAM KIZLAR. Çok yoğunum sabah girdim ama işler birikince çıktım yazılanları okucam diye iş yapamadım yaw :)

Rüzgaryağmur üşütmüş olmalısın :KK43:

Merhabalar canımm iş yapta kovulma Patronlarınıza şikayet edeceğim.....

Hamileler anlatın bize belirtileri hisleri ama öyle kısa cevaplar olmasın olurmu

_ İlk olarak o kadar çok akıntım vardı ki inanılmaz açık sarı ve olmaması gerekecek kadar
_ Bacaklarım çok ağrıyordu azıcık ayakta kalayım sanki hiç oturmamışım gibi
_ Kasıklarımda sürekli batma ve ağrılar vardı ani yoğun sancılar
_ Kabızım tuvaletimi zor yapıyordum
_ Gögüs uçlarım çok acıdı son hafta sütyenim değince bile acıyordu
_ Yumurtlamamdan 2 gün sonra 2 gün sürekli üşüdüm ama kanım çekilmiş gibi
_ Gazım varmış gibi karnım şişti

Bende çok belirti vardı kızlar herkeste bukadar olmayabilirmiş ama :teytey:

Doktora falan gitmedin mi canım.Tedavi falan gördün mü?

gitmemmi canım herşey normal hiçbr sorun yok olmuyor işte 5 gün geçti bakalım bekliyorum cumayı test yapıcam
bir ara klomen çatlatma iğnesi falan oldum ama olmadı bir kaç aydır bıraktım yumurtlama günlerini falan takip etmiyorum hayırlısı inşallah:Saruboceq:

X