Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kıss sen hamilesin dimii bize sölemiyonnn :lepi:
aşkolsuuun bebeğim yaaaa ogrensemm burda bas basss bagırırımmm sevıncteeen ılk once sızler paylasıcamm yemın edıyorumm bakk ben de bılmıyorum dahaaa ınan kııı
kıslar bu arada bisi ogtendim yumurtlama esnasında sag kasık agrıyosa kız sol agrıyosa errkek olurmus o ay bebek olursa tabbiii-tatlicadiarzu-

benım bıkacgundur sol kasıgım agrıyodu dun den berı sag kasıgım seyiriyo göz seyirmesi gibi ne olur sımdukkkkaydirigubbakcemile3

arkadaslar bır haftadır su balıgı oldum resmen gulük gulükkkkk hihoyyyt su ıcmezdım ben bu kadar hehe

Almış yine eline oklavaları yaaa :))) noldu kıs nolduuu????

çooooooooooooooooook uzun zamn önce sayfaların birinde arkadaşlarını motive etmek için yazılan bir yazı vardı...ama okuyan ve bakan olmadı ama nys önemli değil keyifler düzeldi yaa bu yeterli..:lepi:

bide bisi daha adet olduk die uzulmeyin benim eltim sakır sakır adet oldu sonraki ay bi ogrendi 7 haftalık hamilleymis lekelenmede degil normal oldu eger korunmuyosanız adet oluncada dikkat edin olabilir yanii

bu sozler benı gaza getırıyo vallaaaaakaydirigubbakcemile2

inşallahh öyledir canımmm ruyalar gormeye basladım adetım gelıyomus fılan vallahı psikolojım bozuldu nerdeyseee:1no2:

öslem ben sonuç beklediğim dönem manyak olmuştum kıs ruyamda test yapıyodum bi tek çizgi bi çift çizgi haha oh be regl oldumda rahatladım sende keseyi görup rahatlarsın işallah hehehhe:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bide bisi daha adet olduk die uzulmeyin benim eltim sakır sakır adet oldu sonraki ay bi ogrendi 7 haftalık hamilleymis lekelenmede degil normal oldu eger korunmuyosanız adet oluncada dikkat edin olabilir yanii

kıs zati bugün sevgi pıtırcığıyım bu verdiğin bilgiden ötürüde seni bi kocaman öpeyimmmm muckkkkkkkkkkkkka.s.

ben normalde de su içerdim şu sıra bende acayip içiyrm afersn wc den çıkamıyrmkaydirigubbakcemile3
aynen ben de zırt pırt wc deyımkaydirigubbakcemile3
öslem ben sonuç beklediğim dönem manyak olmuştum kıs ruyamda test yapıyodum bi tek çizgi bi çift çizgi haha oh be regl oldumda rahatladım sende keseyi görup rahatlarsın işallah hehehhe:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

yaaaaa inşallahh canım öyle olur gercekten ozellıkleee son ıkı gundur ruyalarıma gırıyo fenaa oldum psikolojım bozuldu ıyıceesenağlama

bende hayrdr inşllh dün gece ryamda doktr gülerek bana gülerek hamilde değilsn dedi doktora acayip snr oldum gece hep konuşmuşum

X