- 14 Şubat 2009
- 276
- 0
benmde bugün adım attıkça belimn sağ tarfnda acı oldu ama gçti gibi bnmde hep sağ tarfat sancı oluyo
senin yumurtaların sağdamı soldamı oluştu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benmde bugün adım attıkça belimn sağ tarfnda acı oldu ama gçti gibi bnmde hep sağ tarfat sancı oluyo
HEYOOOO TOPARLANIN KIZLAR DİYORUM DUYAN VAR MI ACABA?????:teytey::teytey:
ben duydumm kıı
aşkolsuuun bebeğim yaaaa ogrensemm burda bas basss bagırırımmm sevıncteeen ılk once sızler paylasıcamm yemın edıyorumm bakk ben de bılmıyorum dahaaa ınan kıııKıss sen hamilesin dimii bize sölemiyonnn :lepi:
kıslar bu arada bisi ogtendim yumurtlama esnasında sag kasık agrıyosa kız sol agrıyosa errkek olurmus o ay bebek olursa tabbiii-tatlicadiarzu-
ceylancım ben 21 yasındayım 2 senedir evliyim 5 aydırda bebek istiyorum ama olmuyo bu arada bursada yasıyorum
senin yumurtaların sağdamı soldamı oluştu
Güldecim nedir?????
klava:klava:klava:klava:klava:
Almış yine eline oklavaları yaaa :))) noldu kıs nolduuu????
arkadaslar bır haftadır su balıgı oldum resmen gulük gulükkkkk hihoyyyt su ıcmezdım ben bu kadar hehe
bu sozler benı gaza getırıyo vallaaaaakaydirigubbakcemile2
inşallahh öyledir canımmm ruyalar gormeye basladım adetım gelıyomus fılan vallahı psikolojım bozuldu nerdeyseee:1no2:
bide bisi daha adet olduk die uzulmeyin benim eltim sakır sakır adet oldu sonraki ay bi ogrendi 7 haftalık hamilleymis lekelenmede degil normal oldu eger korunmuyosanız adet oluncada dikkat edin olabilir yanii
aynen ben de zırt pırt wc deyımkaydirigubbakcemile3ben normalde de su içerdim şu sıra bende acayip içiyrm afersn wc den çıkamıyrmkaydirigubbakcemile3
öslem ben sonuç beklediğim dönem manyak olmuştum kıs ruyamda test yapıyodum bi tek çizgi bi çift çizgi haha oh be regl oldumda rahatladım sende keseyi görup rahatlarsın işallah hehehhe:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ya kızlar bana cevap veren yok mu