fd7 hoşgeldin canım bebiş varmı bebiş :)
fd7 hg canım...a.s. neden keşkeeeeeeeeee ummahan anlamadım.
saol canım bende ıyıyım,,tatlı bı yorgunluk var..arkadaşalrımız yemeğe geldıler cay dı falan derken yorulmuşum..1 yaşında da kızları var,,nasıl tatlı nasıl zekı bı gorsenız
Allahım sana da versin inşallah....:Saruboceq:
ummahancım bizim dedektif hatun bugün yok galiba...:smiley-cool: :smiley-cool: :smiley-cool:[/QUOTE
ahanda geldim.bensiz yapamıyosun dimiiii?
şaka bi yana hayatım dün gece ben çıktıktan sonra yazdıklarının bugün okuyabildim.biraz alınmışsın galiba ben işi biraz gırgıra vurdum eğlenelim diye yanlış anlaşıldım galiba.
ummahancım bizim dedektif hatun bugün yok galiba...:smiley-cool: :smiley-cool: :smiley-cool:[/QUOTE
ahanda geldim.bensiz yapamıyosun dimiiii?
şaka bi yana hayatım dün gece ben çıktıktan sonra yazdıklarının bugün okuyabildim.biraz alınmışsın galiba ben işi biraz gırgıra vurdum eğlenelim diye yanlış anlaşıldım galiba.
napiim canım..kaydirigubbakcemile3 çıktıktan sonra yazdıklarımı okuduğuna sevindim..kaydirigubbakcemile3 öyleyse hepinizi sevdiğimi yazdığımıda görmüşsündür...a.s. hg canım...
ummahan benimki gelmiş..))
ümmühan yetiiiiiiişşşşş.kurtar kadişimiiiiiiii:)))şakkıdı
fd7 kib hayatım
evet kadisim hayırlı olsun hg vuslat
bundan sonra sana amirim diyebilir miyim? kaydirigubbakcemile3
mrb vuslat iyim canım sağol sen nasılsın
istediğini diyebilirsin ben özgürlükten yanayım valla canım ya.ayrıca senin bi bebişin varmış anlat o zaman belirtilerini çabuk.amirin olarak sana emrediyoum.delikafadulden
ümmühancım mrb canım nasılsın