Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Gitti akanarya kaçıncı ayıydı ki pes doğrusu hormonlarımız öldürüyor spermcikleri anlatamıyorum sakin olun

Kızlar selam ben daha yeni oldum ve siz tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum.Bugün adetim 6 gün geçti test yaptım sonuç pozitif 8 gündür bir damla kahverengi leke oluyordu.Ama hastalancakmış gibi oluyorum bacaklarım ağrıyor sizce doğalmı kızlar birde nezaman doktora gideyim kontrole 18 ocaktı son adet tarihim

Melekcim tebrikler doktorunu ara üstüne görme yaşayabilirsin yada düşük tehlikesi olabilir :1hug:

ufff ya ne nazlı bebeklerimiz var bizim yaa...fazla naz...aşık usandırır ALLAH USANDIRMASIN..!(AMİN)

Ben 8ayımdayım yine umutluyum çünkü biliyorumki benden daha uzun zamandır bekleyenler var hayret bişey inanın yumurtalıklarımda sorunum olmasa stresim hiç kalmaz çünkü eşinizden ve kensdinizden eminseniz Alahın takdirine kalmış kötükedihüso

Kızlar selam ben daha yeni oldum ve siz tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum.Bugün adetim 6 gün geçti test yaptım sonuç pozitif 8 gündür bir damla kahverengi leke oluyordu.Ama hastalancakmış gibi oluyorum bacaklarım ağrıyor sizce doğalmı kızlar birde nezaman doktora gideyim kontrole 18 ocaktı son adet tarihim

canım benımde hamılelıkten sonra kahverengı leke oldu ama 1 2 gun.doktora gıtmıstım bana sorun yok gecen aydan kalanlar onlar demıstı...bence sende hemen gıt Allah korusun bıde onemle bısey olabılr....bu arada Allah kucagına almayı nasıp etsın canımm

merhaba kızlar bende adetim geçen hafta perşembeydi cumartesiden beri hafif kanamam oldu öğleden sona geçiyor. Olmadım desem yeri var bu çocuğun yerleşmesi ise ne zaman testte idrarda çıkar

benim minik kuşumu kim delirtti bölee bakiimm
noldu ceylancım kızmışın sanırım haklısın :))))))
benimde 6,ayım bak bekliom işte bugün adet günüm olmadım daha ama heran olabilirde napiim yani allah belirlemiştir kızlar yapmayın böle hemde daha doktora falan gitmedim bile ne var ne yok bilmiyoruzda ama herşeyin vakti var içinizi serin tutun yaa kızdırmayın ceylanımı da:)))))

canım benim tebrik ederim.. hastalanacakmış gibi olmak bendede oluyordu,halada oluyor(8 haftalık hamileyim) ama lekelenme olmadı bende ama çoğunda olabiliyomuş merak etme..test sonucun pozitif çıkmış (bu arada kan testide yaptır) bence hemen bi doktora git,ona göre kontrollerini ayarlar doktor..inşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsin canım

Ben 8ayımdayım yine umutluyum çünkü biliyorumki benden daha uzun zamandır bekleyenler var hayret bişey inanın yumurtalıklarımda sorunum olmasa stresim hiç kalmaz çünkü eşinizden ve kensdinizden eminseniz Alahın takdirine kalmış kötükedihüso

ceylancım merhaba benimde sekizinci ayımdı bu ay bende yumurtlamada yavaşlık var ama oda kilo almadan daha olmadı ama inşallah en kısa zamanda allah hepimize versin :Saruboceq:

yenı hamısler bu gunlerınızı cok ıyı gecırın olur mu...arkadasım 8 aylık dogum yaptı...kendı manısada bebısı ızmırdeeeee.....1.700 gr bebıs...sızlerı asla korkutmak ıstemem ama lutfen cok dıkkatlı olun butun streslerden uzak durunnnnnnnn

bende sizler gibi bebeğim olsun istiyorum
geçen yıl nisan ayından beri korunmuyoruz her ay adet olduğumda çok büyük bir hayal kırıklığı yaşıyorum.
Ama bu ay sanki diğer aylara göre biraz değişiklik var vucudumda kasıklarımda acaba psikolojik midir?

sağolun kızlar bugün gelmedi leke ama hastalanacakmış gibi hissediyorum sorduklarım hep öle oluyor diyor 2 hafta sonra gitmeyi düşünüyorum şimdi gitsemde keseyi görürmükü gitmişken hem keseyi hemde kalp atışını duyarım diyorum

sağolun kızlar bugün gelmedi leke ama hastalanacakmış gibi hissediyorum sorduklarım hep öle oluyor diyor 2 hafta sonra gitmeyi düşünüyorum şimdi gitsemde keseyi görürmükü gitmişken hem keseyi hemde kalp atışını duyarım diyorum

canım sen keseyi kafana takma bence hemen git..çünkü herkesin bünyesi durumu farklı ,belki erkenden kullanman gereken ilaç felan olabilir bir takım şeyler gerekebilir bunu doktorun bilir ancak..o yüzden sen hemen git durumunu doktorunla konuş..

X