Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar selam ben daha yeni oldum ve siz tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum.Bugün adetim 6 gün geçti test yaptım sonuç pozitif 8 gündür bir damla kahverengi leke oluyordu.Ama hastalancakmış gibi oluyorum bacaklarım ağrıyor sizce doğalmı kızlar birde nezaman doktora gideyim kontrole 18 ocaktı son adet tarihim
ruzgar kıs napyosun ıyımısın...benım su gunlerı saymak cok sıkıcı gecıyo sen ne durumdasın bakem
Kızlar selam ben daha yeni oldum ve siz tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum.Bugün adetim 6 gün geçti test yaptım sonuç pozitif 8 gündür bir damla kahverengi leke oluyordu.Ama hastalancakmış gibi oluyorum bacaklarım ağrıyor sizce doğalmı kızlar birde nezaman doktora gideyim kontrole 18 ocaktı son adet tarihim
iyyim fıstığım napim kritik dönem başladı işte. 23-26 arası bakalım şimdilik bişi yok inşallahta gelmezzz dua et
iyi benımde yarın sende bana dua et bakemkaydirigubbakcemile3
Ben 8ayımdayım yine umutluyum çünkü biliyorumki benden daha uzun zamandır bekleyenler var hayret bişey inanın yumurtalıklarımda sorunum olmasa stresim hiç kalmaz çünkü eşinizden ve kensdinizden eminseniz Alahın takdirine kalmış kötükedihüso
sağolun kızlar bugün gelmedi leke ama hastalanacakmış gibi hissediyorum sorduklarım hep öle oluyor diyor 2 hafta sonra gitmeyi düşünüyorum şimdi gitsemde keseyi görürmükü gitmişken hem keseyi hemde kalp atışını duyarım diyorum