Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

ama birşey diyeyim kızlar vuslat yumurtlama günlerin diyor ama
ben şu son aylarda düzensiz adet görüyorum oyüzden
yumurtlama günümü hesaplamam çok daoğru bir sonuca varmamı sağlamaz messela bu aya göre yumurtlama günümü hesaplarsak ayın 25inde...

canım belirtiler yumurtlamadan iki üç gün önce başlar.yani sen şü 3-4 günü boş geçirme.inş hamile kalırsın.ayrıca şu yumutlama sırasında gelen akıntı varya onu bulursan çok süper olur.

canım benim bi yanlışın olsa gerek.kadınlar yumurtladıktan 14 gün sonra regl olurlar.bu bilimsel bi gerçekliktir yani ben uydurmadım.sen bana göre bi önceki aydan hamile kaldın ve üstüne gördün.yani 15 gün kala yumurtlama zaten olmaz hadi oldu bi gün önce tuttuğu an bayılma ollaz.çünkü rahime tutunduktan sonra salgıladığı hormonlar tansiyon düşüklüğüne sebep oluyo.bide döllenmeden 6-7 gün sonra rahme tutunuyo.bence sen bi önceki aysan kaldın yiiivvvvrrrruuuuuum.eğer gerçekten ölese mucizeeeeee

canım benim olamaz çünkü ben evlendiğim aydan bahsediyorum yani reglim bittiği gün evlendim ben...bir daha da regl olmadım...belki de başka bi rahatsızlığım olmuştur ama evlendikten sonraki 3. hafta 3 haftalık hamileydim...yani dr öyle söyledi bilemiyorum canım....

canım benim olamaz çünkü ben evlendiğim aydan bahsediyorum yani reglim bittiği gün evlendim ben...bir daha da regl olmadım...belki de başka bi rahatsızlığım olmuştur ama evlendikten sonraki 3. hafta 3 haftalık hamileydim...yani dr öyle söyledi bilemiyorum canım....

kız sen nikahtan önce bi kaçamak mı yaptın yoksaaaaaa.ahaaanda yakaladım.
şimdi verdiğin bilgileri yorumluyorum.dinle:eek: zaman adet döngün kısa sürüyo yani 22-23 gün arasu 5-6 günlük adet günün son günü yumurtlamaya tekabül ediyo.sen o gün hamile kalıyosun ve 1 hafta sonra bebek rahme yerleşiyo.bazı bünyeler vcuttaki yabancı cisimlere aşırı ve çok hızlı reaksiyon gösteriyolar yani senin bünyan gibi ve hemen bayılmaların başlıyo.zaten adet döngün yaklaşık 3 hafta

kız sen nikahtan önce bi kaçamak mı yaptın yoksaaaaaa.ahaaanda yakaladım.
şimdi verdiğin bilgileri yorumluyorum.dinle:eek: zaman adet döngün kısa sürüyo yani 22-23 gün arasu 5-6 günlük adet günün son günü yumurtlamaya tekabül ediyo.sen o gün hamile kalıyosun ve 1 hafta sonra bebek rahme yerleşiyo.bazı bünyeler vcuttaki yabancı cisimlere aşırı ve çok hızlı reaksiyon gösteriyolar yani senin bünyan gibi ve hemen bayılmaların başlıyo.zaten adet döngün yaklaşık 3 hafta

kısııııııııım reglim bittiği gün evlendim diyorum.....süprizzzzz kendimden şüpemi ettirecen beni?...:1no2:

neyse kızlar bende çıkıyorum kendinize iyi bakın öptüm sizleri görüşürük iyi uykular..

neyse arkadaşlar çok dedektiflik yaptım yoruldum malu sabah işe gitcem yatayım biraz.aaaah aaaah koçişimde yok yalnızda yatılıyo.kızlar kocalarınızın kıymetini bilin valla.yanımızdayken anlamıyoruz ama uzaklaşınca pek kötü oluyo.sıkı sıkı sarılın yatın valla.bende yastıklara sarılım bari.öpüyorum hepinizi.bol hamişli günler geceler diliyorum hepinize.

kadisim sakin ol hayatım doktor sana 3 haftalık demiş çünkü son regl başlanggıcına göre hesaplanır bebiş doğumu ve hamilelik. kib aeo öptüm

kadisim hayatım kociş gelcek birazdan ama he söle bir sorun yok dimi :))))))

yok yok tatlımşaka yapıyorum...kaydirigubbakcemile3 ben hepinizi çok seviyorum...hepiniz iyi ki varsınız..kaydirigubbakcemile2 Allahım hepimizin kucağına alacağı saracağı bebişler nasib etsin..:Saruboceq: iyi geceler bitanem..mirmirmirmir

ne gibi belirtileri n vardı benım kaç gündür adet olacak gibi karnım ağrıyor sürekli sağ kasığım ağrıyor sende öyle bir belriti oldumu cnm

X