Erken Hamilelik Belirtileri..umarım faydalı olur

peki akıntı durumunuz nasıldı ilk dönemlerde? en çok bunu merak ediyorum sanırım..

peki akıntı durumunuz nasıldı ilk dönemlerde? en çok bunu merak ediyorum sanırım..

sıfır akıntı.. zaten kendimi bildim bileli akıntım olmadı genç kızlık döneminde de evlendikten sonrada.. hamileliğimin ilk iki ayındada..

(şuan kanamam olduğu için garip bir akıntı var ama bu sorduğunuz soruyla alakalı değil galiba)

sıfır akıntı.. zaten kendimi bildim bileli akıntım olmadı genç kızlık döneminde de evlendikten sonrada.. hamileliğimin ilk iki ayındada..

(şuan kanamam olduğu için garip bir akıntı var ama bu sorduğunuz soruyla alakalı değil galiba)
Cevabınız için teşekkürler :)

Arkadaşlar,
Bata 15 gün varken başlayan göğüs hassasiyeti, çok çabuk yorulma, kasıktaki hareketlenmeler, hönkürerek ağlamalar, eşinin canına okumalar gibi neredeyse tüm erken hamilelik belirtilerini yaşıyorum.
Bugün 6 gün kaldı regl tarihime ve bildiğiniz hamile gibi hissediyorum.
Netekim oldu da o çift çizgiyi görmezsem, bu psikoloji denen şeyi elinden öpücem.

Arkadaşlar,
Bata 15 gün varken başlayan göğüs hassasiyeti, çok çabuk yorulma, kasıktaki hareketlenmeler, hönkürerek ağlamalar, eşinin canına okumalar gibi neredeyse tüm erken hamilelik belirtilerini yaşıyorum.
Bugün 6 gün kaldı regl tarihime ve bildiğiniz hamile gibi hissediyorum.
Netekim oldu da o çift çizgiyi görmezsem, bu psikoloji denen şeyi elinden öpücem.

Uzulmemeye calus cnm, sonyc negatif olsa bile dunyanin sonu degil ya diye dusunmeye calistir kendini ve rahat birak biraz. bu ay olmazsa bur sonraki ay var diye dusun, hayirli zamanda hayirli ve saglikli evlatlarin olsun insallah

Uzulmemeye calus cnm, sonyc negatif olsa bile dunyanin sonu degil ya diye dusunmeye calistir kendini ve rahat birak biraz. bu ay olmazsa bur sonraki ay var diye dusun, hayirli zamanda hayirli ve saglikli evlatlarin olsun insallah
İnşallah canım. Bekleyen herkese Allah'ım sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin. :)

arkadaslar 9 dir husrana ugruyorum artik cok yoruldum bu ay cok umutluyun sanki ama bi taraftand ahayirdiyorum yok umutlenme ama her sabaj karin agrim oluyor bir haftadin ama her sabah bas agrisi var hafif bas donmesi ama bulanti falan yok ne dusuneceyimi bilemiyorum artik lutfen yardimci olun reglim duzensiz ama bi kac ay oldu duzenli 16 sinda oldum en son gecen ay

lutfn yardimci olunun neden kimse yazmiyor

Canım yap test kurtul bence. Geçen ay 16sında olmuşsun, günün geçmiş diyeceğim ama adetim düzensiz diyosun.
Stres ve umutsuzluğundan kurtulmaya çalış canım, hiç bi faydası yok çünkü. :KK51:

Kızlar yeni hamiş olarak size tecrübelerimi aktarmak istiyorum.

Öncelikli olarak stres yapmayın olmaz, çok istemeyin olmaz, durmadan test yapmayın olmaz, çok düşünmeyin olmaz diyenlere inanmayın :)

Çünkü stres yaptım, çok istedim, milyonlarca test yaptım (erken gebelik ultra erken gebelik vs vs) çok düşündüm çok üzüldüm çok ağladım ve OLDU...Çünkü Rabbim OL dedi..

Gelelim belirtilerime;

reglden bir kaç gün sonra yumurtam çatladı (biraz kendinizi dinlediğinizde ani bir kasık sancısı olduğunu hissediyorsunuz) ve o ağrı hala geçmedi.. Yani eğer döllenme olduysa süürekli regl ağrısı hissediyorsunuz kasık bölgenizde.. Bende en çok sağ taraf ağrıdı hani bıçak saplanıyor gibi bir ağrı denir ya işte öyle birşey.

Baş ağrısı; öyle bir ağrı ki 48 saat geçmedi uyuyorsun geçmiyor , duşa giriyorsun geçmiyor.. ve majeziksiz yapamayan ben inatla içmedim.. ağrıdan ağlarken ben eşim neden ilaç içmiyorsun bir doktora gitmiosun dediğinde bebeğim için diye cevap verdiğimde daha birleşmeden bir kaç gün geçmişti.. tek hatırladığım eşimin bana üzüleceksin gene yapma böyle konuşma demesiydi.. ama söylediğim tek şey elimi tam kasığımın üzerine götürüp annecim lütfen benimle ol benimle ol diye tekrarlamaktı..

ishal; normalde wc sorunum olduğu için ishal durumu bana çok uzak.. ama bir gün boyunca hiç bir şey yemediğim halde wcden çıkamadım.. karnıma ağrılar saplanıyordu.. Kabız; ve ertesi gün wc ye gitmek için kıvranıyordum ama gidemiyordum..

Uyku; her gün gece ikiye kadar uyumayan ben, aniden uyuyordum.. ve bu uyku gayet dinçken uykum yokken 3 dakikada geliyor ve birden uyuyordum :)

sonra regl dönemim yaklaştığında ki benimki ağrılı olur , tüm regl ağrılarını hissettim ve dedim bu seferde olmadı sonra ultra hassas gebelik testinden aldım hani şu en pahalısı en iyisi dedikleri sonuç negatif çıktı...

bi taraftan regli beklerken bi taraftan benimlesin dimi eşek sıpam benim diyordum.. bu sürede hala regl günüm geçmemişti ama yaklaştığı belliydi.. eşimi doktora götürmüştük. muayenesine yarım saat vardı.. dedi o arada bi kadın doğuma git istersen regl ağrıların içinn.. gittim ve doktoruma dedimki ben hamileyim lütfen ilaç yazmayın...gününüz geçtimi dedi hayır dedim test yaptınızmı dedi evet ama negatif dedim.. peki kan testi yapalım mı diye sordu cevabım evetti..

Meleğim şuan benimle.. biraz sıkıntılı olsakta annesi ona çikolata sözü verdi o yüzden beni bırakıp gitmiycek..

Benim belirtilerim bunlardı.. Umarım faydalı olur sizlere.. en yakın zamanda isteyen tüm kadınların melekleri karnında ve kucağında olur inşallah..
Ne güzel yazmışsınn okurken gözlerim doldu resmen,yazdığın belirtilerin çoğu bende de var umarım tutunmuştur bebeğim,hatta arkadaşıma bıçak saplanıyo gibi ağrıyo dediğimde gülmüştü.umarım ben de çarşamba günü iyi haber alırımm

kafayi yicem yardim edin lutfn belirtilerim var gibi sabah bulantim oldu sat 6 gibi ve idrarim cok parlak sari fln deyil dun aniden kasigimda bi 1 2 saniyelik agri oldu bucak saplanmis gibi karnim her sabah agriyor belim sabahlari agriyor aksama dogru geciyor ama gogus agrisi falan yok oyle fazla bulantimda yok hamilelik belirtileri olabilir mi bunlar ve adetime 13 gun var daha gebelik testi yapsam dogru sonuc verir mi lutfen yardimci olun

X