Kızlar ne var ne yokk...1 haftadır yoktum var mı bi değişiklik???
canım nasılsın ???
merak ettik seni wallahi nerelerdesin canım ....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar ne var ne yokk...1 haftadır yoktum var mı bi değişiklik???
canım nasılsın ???
merak ettik seni wallahi nerelerdesin canım ....
Günaydın kızlar nasılsınız? Nerelerdesiniz, dünde kimse yoktu bugünde
Regaib Kandilimiz mübarek olsun inş...Rabbim dileklerimizi, dualarımızı kabul etsin...Bu mübarek günde dualarımız karşılıklı olsun inş...
günaydın canım. sağol seninde kandilin mübarek olsun rabbim dualarımızı kabul etsin inş....
Günaın kızlar, Kandiliniz mübarek olsun.
Dün hastalandım yine hastaneye kaldırdı iş yerindekiler, miğde bulantısı baş ağrısı.
Önce iğne yapıp gönderiler yatarken fenalaştım yine, başka hastaneye gittik, tahliller istedi doktor ilaç verdi, 15 gün kullanıcam ilaçları eğer hafiflemezse endoskopi çekilicek. Ülser yada gastritden şüphelendi. Bugün çok daha iyiyim, şükür geldim işime
Sizlerde ne var ne yok
Kızlar herkes nerde yaa niye böyle olduk koptuk birbirimizden :96::26:
bilmiyorum hayatım bende. Her sabah geliyorum bakıyorum kimse yok. Kimse bişeyde yazmamış. :84:
Kızlar selam.
Artık yoksunuz ortalıklarda, çok üzüldüm, herkes bir aradaydık yine koptuk.
Umarım hamişlerimiz vardır.
slm puffycik evet canım ya karşılaşamıyoruz ben bakıyorum kimse yok birara giremedim hiç .hatırlamıyorum yazmışmıydım 3 hafta önce kanamam olmuştu devamlı yattım iğne kullanıyorum kesenin yanında kan vardı şimdi geçti iyiyiz çok şükür ama çok korkmuştum annem geldi bana bakmaya bir haftadır ara ara kalkıyorum
geçmiş olsun hayatım. Dikkat et kendine bitanem. Zor zamanları bi atlatın ondan sonra güzel zamanları geçirirsiniz. Çok öpüyorum seni yada sizi
sağol canım çok şükür iyiyiz şimdi ama tedbiri elden bırakmıyoruz yatmaya devam ediyorum belkide iğnelerden iyiyim bilmiyorum bende çok öptüm seni
buarada brezilya fönün nasıl oldu ?
kızlar nasılsınız,neler yapıyorsunuz?
uzun zamandır bende giremiyordum,girdiğim zamandada kimseler olmuyor
wawybaby neler yaptı,eşiyle arası kötüydü barıştılar inşallah..bilgisi olan varmı kızlarrrr?
adaesilacım gelmiş geçmiş olsun,allah senide bebeğinide korusun inşallahh
sağol esilacım amin inşallah dua etmekten başka çaremiz yok zatenkızlar nasılsınız,neler yapıyorsunuz?
uzun zamandır bende giremiyordum,girdiğim zamandada kimseler olmuyor
wawybaby neler yaptı,eşiyle arası kötüydü barıştılar inşallah..bilgisi olan varmı kızlarrrr?
adaesilacım gelmiş geçmiş olsun,allah senide bebeğinide korusun inşallahh
hayatım önemli olan sizsiniz onun için dikkat et. Brezilya fönüm çok iyi oldu çok memmunum, kurutup çıkıyorum o kadar :)